Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Amwaj Resort, Nabq

Egyptský hotel Amwaj Resort

Poloha

5-hvězdičkový hotel Amwaj Resort se nachází přímo u soukromé, dlouhé písečné pláže v Egyptě. Nejbližší nákupní a zábavní příležitosti najdete v docházkové vzdálenosti.

Centrum letoviska Naama Bay je vzdálené cca 20 km, kam se několikrát denně dostanete kyvadlovou dopravou (za poplatek). Letiště Sharm El Sheikh se nachází jen asi 9 km daleko.

Zařízení

Rozlehlý a moderní hotelový komplex nabízí ubytování 304 pokojů, které jsou rozmístěné do 2-3 patrových vedlejších budov.

V hlavní budově najdete lobby s recepcí, hlavní restauraci "Oyoun", à-la-carte italskou restauraci "Primi Piatti", restauraci "Fisherman´s" (na pláži), 5 barů a kavárnu, nákupní pasáž, business centrum, lékárnu.

Ve venkovních prostorách je umístěn velký bazénový areál s 5 plaveckými bazény (jeden z nich je vyhřívaný), samostatný dětský bazén, dětské hřiště. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

Sport a zábava

Ze sportovních aktivit je v ceně ubytování tenis (umělé osvětlení za poplatek), stolní tenis, kulečník, fotbal, plážový volejbal a posilovna. Hotel každý den pořádá mezinárodní animace, 3x týdně mezinárodní a orientální show. Pro děti je připraven mini club (4-12 let).

Za poplatek je wellness centrum s lázněmi, saunou, masážemi a jacuzzi, zpoplatněné jsou také vodní sporty na pláži od místních organizátorů.

Ubytování

Komfortní pokoje jsou moderně zařízené, k jejich vybavení patří koupelna s vanou nebo sprchou / WC, vysoušeč vlasů, telefon s přímou volbou, trezor, satelitní TV, mini lednice, individuálně regulovatelná klimatizace, terasa nebo balkón s výhledem do zahrady, na bazén nebo na moře.

Stravování

All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu v hlavní restauraci, pozdní snídaně v italské restauraci (10.30-11.30 hodin), občerstvení, odpolední káva / čaj a zákusky, půlnoční snack (24-2 hodiny), 1x za pobyt večeře v jedné z à-la-carte restaurací (rezervace předem), 24 hodin místní alkoholické nápoje a nealkoholické nápoje.

(údaje jsou z roku 2012)

Egyptský hotel Amwaj Resort s pláží
Egyptský hotel Amwaj Resort s bazénem
Egyptský hotel Amwaj Resort s terasou
Egyptský hotel Amwaj Resort - ubytování

Místo

Hotel Amwaj Resort, Nabq 28° 2' 5.5824" N, 34° 26' 8.2464" E

Komentáře

Dovolená se nám moc líbila, hotel byl velmi pěkný a jídlo dobré. Bylo zde málo Němců, zato hodně Italů, Rusů, Poláků a Čechů. Personál byl velmi přátelský, uměl několik jazyků, angličtinu, italštinu, ruštinu i polštinu. Hotel leží stranou od centra, v areálu je několik menších obchodů. Výběr jídla byl pestrý, velký bufet a všechno velmi čisté. Animace byly jen v italštině, nebo ruštině. Mohl se jich zúčastnit jen kdo chtěl, nás nerušily.
Location

Egypt na Facebooku