Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Jaz Mirabel Beach, Nabq Bay

Egyptský hotel Jaz Mirabel Beach

Poloha

5-hvězdičkový hotel Jaz Mirabel Beach se nachází přímo u písečno - oblázkové pláže, na pobřeží Egypta v zátoce Nabq Bay. 400 m široký korálový útes dosahuje až k pláži, pro vstup do vody se tedy doporučují koupací boty, protože přístup k moři je možný jen na několika místech.

Do letoviska Naama Bay s nákupními a zábavními možnostmi je to cca 25 km, kam se dostanete 2x denně hotelovým busem za poplatek. Letiště v Sharm el-Sheikhu je vzdálené pouhých 10 minut od hotelu.

Zařízení

Hotelový areál patří k prázdninovému zařízení Mirabel Resort, které se skládá ze 3 hotelů a k ubytování nabízí celkem 645 pokojů na 3 podlažích.

Svým hostům nabízí krásně zařízené lobby s recepcí, internetové připojení (za poplatek), 2 bufetové restaurace, 3 á-la-carte restaurací (italská, asijská a orientální kuchyně, za poplatek), nákupní pasáž, několik barů, noční klub a amfiteátr.

Ve venkovním prostoru se nachází velký, částečně vyhřívaný bazénový komplex se sladkou vodou, oddělené dětské bazény, dětské hřiště, 2 pool- / snack bary, bazén s 5 tobogány. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

Sport a zábava

Hotelový resort nabízí řadu sportovních, wellness a zábavních zařízení, například wellness centrum Mirabel Spa, Health Club s vířivkou a saunou, fitness centrum, 2 tenisové kurty, 1 víceúčelové hřiště, 2 hřiště na plážový volejbal, aerobik, lukostřelba, amfiteátr se 450 místy k sezení pro show ve večerních hodinách, animační programy, dětský mini club a noční klub "Glo".

Za poplatek je osvětlení tenisových kurtů, masáže a kosmetické procedury ve wellness centru, biliár, půjčovna kol, potápěčská škola a vodní sporty na pláži od místních provozovatelů.

Ubytování

Komfortně zařízené pokoje typu Standard (cca 25 m²) jsou vybavené koupelnou se sprchou / WC, vysoušečem vlasů, individuálně nastavitelnou klimatizací, satelitní TV, minibarem, trezorem, telefonem, balkónem nebo terasou s výhledem do zahrady.

Pokoje typu Superior (cca 31 m²) mají podobné vybavení, ale jsou prostornější, jsou s výhledem na moře nebo do zahrady.

Rodinné pokoje Deluxe (cca 37 m²) mají podobné vybavení jako pokoje Standard, ale jsou prostornější a navíc ložnici pro děti, oddělenou posuvnými dveřmi.

Stravování

All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu v hlavní restauraci, pozdní snídaně do 12 hodin, během dne občerstvení a zmrzlina pro děti v baru u bazénu (12.00 - 17.00 hodin), odpolední káva / čaj a sušenky (15:30 až 17:00 hodin), místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 9:00 do 24.00 hodin.

(údaje jsou z roku 2012)

Egyptský hotel Jaz Mirabel Beach s bazénem
Egyptský hotel Jaz Mirabel Beach s lobby
Egyptský hotel Jaz Mirabel Beach - ubytování

Místo

Hotel Jaz Mirabel Beach, Nabq Bay 28° 3' 27.2484" N, 34° 26' 7.9368" E
Location

Egypt na Facebooku