Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Mövenpick Pyramids, Káhira

Egyptský hotel Mövenpick Pyramids

Poloha

5-hvězdičkový hotel Mövenpick Pyramids se nachází v blízkosti místa Gíza, na úpatí pyramid (asi 2 km daleko). Centrum města Káhira a Egyptské muzeum jsou vzdálené asi 15 km. Transfer z letiště trvá asi 1 hodinu (cca 35 km).

Zařízení

Exkluzivní hotelový resort ve velké zahradě nabízí k ubytování 240 pokojů, umístěných do několika bungalovů. Dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, 24-hodinová pokojová služba, internetové připojení WLAN, lobby bar, 4 restaurace s mezinárodní kuchyní a kavárna s výhledem na pyramidy, konferenční prostory (až pro 280 osob), bankomat, obchody, parkoviště.

V prostorné zahradě je umístěn plavecký bazén (v zimě vyhřívaný) se sladkou vodou, dětské hřiště. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma.

Sport a zábava

Ubytovaní hosté mohou zdarma využít fitness centrum, saunu a joggingovou cestu. Pro nejmenší hosty je připraven mini club (4 -12 let). Za poplatek jsou masáže, tenisové kurty s umělým osvětlením a tenisové vybavení.

Ubytování

Komfortně zařízené standardní pokoje jsou vybavené koupelnou se sprchou, WC, vysoušečem vlasů, klimatizací, TV se satelitním příjmem, trezorem, telefonem, ledničkou a malou terasu.

Všechny pokoje v novějších dvoupatrových budovách jsou moderně a elegantně zařízené (35-40 m²), mají vanu a sprchový kout, LCD TV se satelitním příjmem, WLAN / WiFi (za poplatek), minibar, přístroj pro přípravu čaje a kávy, jinak mají stejné vybavení jako standardní pokoje.

Superior pokoje mají balkón nebo terasu, pokoje Deluxe mají balkón a výhled na pyramidy.

Stravování

Snídaně nebo polopenze - snídaně a večeře formou bufetu. Za příplatek je možné se stravovat v restauracích L'Orangerie (24 hodin formou bufetu anebo à-la-carte menu), Il Giardino (u bazénu), Buo Khao (thajská kuchyně) a Le Gourmet Corner (kavárna, zmrzlina, pečivo).

(údaje jsou z roku 2012)

Egyptský hotel Mövenpick Pyramids s terasou
Egyptský hotel Mövenpick Pyramids s restaurací
Egyptský hotel Mövenpick Pyramids - ubytování

Místo

Hotel Mövenpick Pyramids, Káhira 29° 59' 36.0456" N, 31° 1' 16.68" E

Komentáře

Celkově to byl příjemný hotel v blízkosti pyramid, a to byla velká výhoda. Personál byl příjemný, měli jsme velmi pěkný pokoj s terasou, kde se dalo večer příjemně posedět. Snídaně formou bufetu byla OK, jen k večeři nebyl moc pestrý výběr. Z kavárny byl skvělý výhled k pyramidám.
Location

Egypt na Facebooku