Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Oriental Beach Resort, Sharm el-Sheikh

Egyptský hotel Oriental Beach Resort

Poloha

5-hvězdičkový hotel Oriental Beach Resort se nachází přímo u široké, písčité pláže v laguně s korálovým útesem (doporučená koupací obuv), která je od moře oddělená pouze upravenou zahradou.

Centrum města Sharm el-Sheikh je vzdálené asi 20 km, stejně jako jeho prázdninové letovisko Naama Bay, kam se dostanete hotelovým autobusem 3x denně, ráno bez poplatku.

Zařízení

Rozlehlý a plně klimatizovaný hotelový komplex nabízí k ubytování 272 pokojů ve 3 patrech. Dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, společenská místnost a knihovna, Pit-Stop bar (sportovní kanály, kulečník, šachy, domino), internetový koutek (za poplatek), hlavní restaurace s nekuřáckou zónou, italská à-la-carte restaurace, nákupní pasáž, banka, diskotéka.

V dobře udržované zahradě se nachází amfiteátr, 3 plavecké bazény, samostatný dětský bazén, malé dětské hřiště, sluneční terasa a pool- / snack bar, plážový bar a "Sunrise" barbecue restaurace. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

Sport a zábava

V ceně ubytování je tenisový a squashový kurt, stolní tenis, fitness centrum, vodní pólo, vodní aerobik, fotbal, šipky, aerobik, plážový volejbal. Hotel pravidelně pořádá animační a večerní zábavní program. Pro nejmenší hosty je k dispozici mini club (4 - 12 let) a mini disco.

Za poplatek je potápěčská škola, osvětlení pro tenisové a squashové kurty, půjčovna kol, biliár, některé vodní sporty od místních provozovatelů, wellness club se saunou, parní lázní, jacuzzi, masážemi a dalšími procedurami.

Ubytování

Všechny komfortně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou / WC, vysoušečem vlasů, trezorem, TV se satelitním příjmem, ledničkou, klimatizací / topením, balkónem nebo terasou, za příplatek s výhledem na moře.

Pokoje typu Superior směrem do zahrady jsou umístěné v hlavní budově a nabízejí stejné vybavení jako ostatní pokoje, na výběr je výhled na bazén nebo na moře.

Stravování

All inclusive - snídaně, obědy a večeře v hlavní restauraci formou bufetu, kontinentální pozdní snídaně u bazénu a v plážovém baru (10.00 - 11.00 hodin), zmrzlina u bazénu (10.00 - 17.00 hodin), odpolední káva, čaj a zákusky v baru na pláži (15.00-16.00 hodin), občerstvení v lobby baru (17.00 - 19.00 hodin), místní alkoholické a nealkoholické nápoje 10.00 - 24.00 hodin.

(údaje jsou z roku 2012)

Egyptský hotel Oriental Beach Resort u moře
Egyptský hotel Oriental Beach Resort se zahradou
Egyptský hotel Oriental Beach Resort s bazénem
Egyptský hotel Oriental Beach Resort - ubytování

Místo

Hotel Oriental Beach Resort 28° 2' 40.6248" N, 34° 25' 56.3988" E
Location

Egypt na Facebooku