Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Pyramisa Isis Island, Assuan

Egyptský hotel Pyramisa Isis Island u moře

Poloha

4-hvězdičkový hotel Pyramisa Isis Island je postaven na egyptském idylickém ostrově v prvním nilském kataraktu, s výhledem na Sloní ostrov. Na pobřeží vzdálené 500 metrů se dostanete zdarma lodí.

Historická část města Assuan se nachází v blízkosti hotelu, mauzolea Agha Khan a centrum s mnoha obchody je vzdálené jen pár minut chůze. Letiště je asi 17 km daleko.

Zařízení

Krásný hotelový resort je umístěn v upravené zahradě, k ubytování nabízí celkem 450 pokojů v 5-podlažní hlavní budově a několika dvoupatrových chaletech.

Dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí (trezory k pronajmutí) a s posezením, 3 výtahy, internetový koutek (za poplatek), restaurace s nekuřáckou zónou, restaurace á-la-carte, několik barů, nákupní pasáž, lékařská služba, kadeřnictví.

V rozlehlé zahradě najdete dva sladkovodní plavecké bazény (1 z toho vyhřívaný) s odděleným bazénem pro děti, dětské hřiště a pool- / snack bar. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma.

Sport a zábava

Pro ubytované hosty s programem all inclusive jsou k dispozici zdarma 4 antukové tenisové kurty, squashový kurt, posilovna a stolní tenis, sauna ve wellness centru.

Za poplatek je mini golf, biliár a wellness centrum s parní lázní, jacuzzi, masážemi a dalšími procedurami. Hotel příležitostně pořádá folklorní vystoupení a živou hudbu.

Ubytování

Standardní pokoje jsou vybavené koupelnou / WC, vysoušečem vlasů, satelitní TV, klimatizací, 2 lůžky nebo jednou velkou postelí, telefonem, trezorem, malou ledničkou, balkónem nebo terasou s výhledem na řeku nebo do zahrady.

Suity mají podobné vybavení jako pokoje, ale jsou prostornější (cca 55 m²) a mají navíc oddělenou ložnici, 2 balkóny a kávovar.

Stravování

Polopenze nebo all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, místní nealkoholické nápoje, pivo a víno od 10.00 do 22.00 hodin, dopolední (10.00-12.00 hodin) a odpolední (15.00-18.00 hodin) občerstvení v lobby kavárně nebo na terase Sunset.

(údaje jsou z roku 2012)

Egyptský hotel Pyramisa Isis Island - vstup
Egyptský hotel Pyramisa Isis Island se zahradou
Egyptský hotel Pyramisa Isis Island s bazénem
Egyptský hotel Pyramisa Isis Island - ubytování

Místo

Hotel Pyramisa Isis Island, Assuan 24° 4' 42.8412" N, 32° 52' 46.3152" E
Location

Egypt na Facebooku