Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sea Club Resort, Nabq Bay (Sharm el-Sheikh)

Egyptský hotel Sea Club Resort

5-hvězdičkový hotel Sea Club Resort se nachází přímo u soukromé písečné pláže v chráněné oblasti Nabq Bay, s výhledem na ostrov Tiran. Vzhledem k tomu, že korály rostou až těsně u pobřeží, nabízí svým hostům přístup po lávce do moře (doporučené jsou koupací boty) a skvělé podmínky pro potápění. Přes zahradu se dostanete k sesterským hotelům "Sea Life" a "Sea Garden". Do Naama Bay (asi 25 km daleko) jezdí 2 x denně kyvadlová doprava zdarma. Vzdálenost od mezinárodního letiště Sharm el-Sheikh je cca 8 km.

Prázdninové zařízení nabízí k ubytování více než 350 pokojů, k jeho zařízení dála patří impozantní vstupní hala s recepcí, internetová kavárna (za poplatek), bar, à-la-carte restaurace s fondue v hlavní budově, à-la-carte rybí restaurace na pláži, diskotéka Jungle, obchody, lékařská ordinace.
V zahradě se nachází velký bazén, samostatný dětský bazén, poolbar a plážový bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

V ceně ubytování je posilovna, 2 tenisové kurty (osvětlení za poplatek), plážový volejbal, aerobik, fotbal, stolní tenis. Během dne hotel pořádá pestrý animační program, ve večerních hodinách různá show. Pro děti je připraven mini club (3-12 let) a malé dětské hřiště.
Za poplatek je potápěčské centrum, sauna, turecké lázně a masáže, beduínský koutek s vodní dýmkou.

Všechny pokoje jsou vkusně zařízené, k jejich vybavení patří koupelna se sprchou a WC, vysoušeč vlasů, telefon s přímou volbou, trezor, satelitní televize, minibar (za poplatek), individuálně nastavitelná klimatizace, balkón.
Na vývěr jsou pokoje s výhledem do krajiny nebo na moře.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu v hlavní restauraci, odpolední snacky (14.30-17.30 hodin), káva, čaj a zákusky (17.00 - 18.30 hodin), bufet pro děti. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje během jídla i na různých barech od 10.00 do 24.00 hodin. Po příjezdu je minibar naplněn velkou lahví vody.

(údaje jsou z roku 2011)

Egyptský hotel Sea Club Resort s bazénem
Egyptský hotel Sea Club Resort s pláží
Egyptský hotel Sea Club Resort s restaurací
Egyptský hotel Sea Club Resort - ubytování

Místo

Hotel Sea Club Resort 27° 59' 56.8716" N, 34° 26' 2.1408" E

Komentáře

Byli jsme se vším více než spokojeni. Místo je opravdu skvělé, nabízí perfektní polohou přímo na útesu a neomezené možnosti pro šnorchlování. Měli jsme pokoj s výhledem na moře - východ slunce byl úžasný! Hotel je přímo na pláži, má vlastní vstup k útesu. Kolem hotelového zařízení jinak není nic. Transfer na letiště trvá jen asi 10 minut.
Location

Egypt na Facebooku