Jste zde

Domů » Rudé moře

Hotel Sentido Oriental Dream Resort, Oriental Coast

Egyptský hotel Sentido Oriental Dream Resort, Oriental Coast

Poloha

5-hvězdičkový Hotel Sentido Oriental Dream Resort v Egyptě se nachází přímo u písečné, mírně se svažující pláže.

Leží v prázdninovém letovisku Oriental Coast, asi 35 km od El Quseiru a 30 km od letiště Marsa Alam.

Oriental Coast nabízí více než 7,5 km dlouhé krásné pobřeží lemované korálovými útesy.

Zařízení

Moderní prázdninový resort byl postaven v roce 2008, k ubytování nabízí cca 350 pokojů umístěných v několika 1-2 patrových budovách. Je plně klimatizovaný.

Dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, lobby bar, internetová kavárna (za poplatek), Wi-Fi v lobby (zdarma), bufetová restaurace, 2 á-la-carte restaurace (italská a rybí), bary, pub, diskotéka, obchody, shisha koutek (za poplatek). Všechny vnitřní veřejné prostory (kromě pubu a diskotéky) jsou nekuřácké.

Ve venkovních prostorách s udržovanou zahradou jsou umístěné 4 sladkovodní bazény (2 z toho vyhřívané), oddělený dětský bazén, dětské hřiště, sluneční terasa a 3 pool bary. Lehátka, slunečníky a osušky (1x na osobu / den) jsou u bazénu a na pláži k zapůjčení zdarma.

Sport a zábava

V ceně ubytování je tenis (výbava a umělé osvětlení za poplatek), stolní tenis, posilovna, aerobik, plážový volejbal, wellness centrum (vstup od 16 let) se saunou, parní lázní a jacuzzi. Hotel pravidelně pořádá sportovní a animační programy.

Pro nejmenší hosty je k dispozici mini club "Nemo" (pro děti od 4 do 12 let). Za poplatek jsou vodní sporty na pláži, jako např. potápění a surfování, dále masáže a jiné procedury ve wellness centru.

Ubytování

Komfortní pokoje (cca 28 m2) jsou moderně zařízené, k jejich vybavení patří koupelna s vanou nebo sprchou / WC, vysoušeč vlasů, telefon, satelitní TV, minibar (za poplatek), trezor, klimatizace, balkón nebo terasa. Výhled na moře je za příplatek.

K dispozici jsou také rodinné pokoje se 2 místnostmi a s 1 společnou koupelnou.

Stravování

All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, po předchozí rezervaci je možná také večeře v italské restauraci, po celý den různé občerstvení, káva, čaj, zákusky a zmrzlina od 15:00 do 17:00, půlnoční snack, místní alkoholické nápoje, nealkoholické nápoje a voda.

(údaje jsou z roku 2015)

Egyptský hotel Sentido Oriental Dream Resort s bazénem
Egyptský hotel Sentido Oriental Dream Resort s pláží
Egyptský hotel Sentido Oriental Dream Resort s restaurací
Egyptský hotel Sentido Oriental Dream Resort - ubytování
Geografie: 

Místo

Hotel Sentido Oriental Dream Resort, Oriental Coast 25° 49' 59.0808" N, 34° 26' 36.1752" E
Location

Egypt na Facebooku