Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sofitel Karnak, Luxor

Egyptský hotel Sofitel Karnak

5-hvězdičkový hotel Sofitel Karnak je umístěn v krásné tropické zahradě, přímo u řeky Nil. V blízkosti se nachází světoznámý chrám v Karnaku. Od města Luxor je vzdálen asi 8 kilometrů, kam se několikrát denně dostanete bezplatně kyvadlovou dopravou.

Luxusní hotelové zařízení nabízí k ubytování celkem 325 pokojů a 22 suit. Dále k jeho zařízení patří elegantní lobby s posezením, lobby bar, internetová místnost s Wi-Fi připojením (za poplatek), 3 restaurace a 4 bary, butiky, kadeřnictví, bankomat.

V krásné zahradě s exotickými rostlinami je umístěn vyhřívaný plavecký bazén se sladkou vodou, samostatný dětský bazén a vodní skluzavka. Zapůjčení lehátek, slunečníků a plážových osušek je v ceně ubytování.

Pro ubytované hosty jsou zdarma 2 tenisové kurty, 2 squashové kurty, stolní tenis, šipky, posilovna, jacuzzi a sauna. V amfiteátru se příležitostně konají různá show.

Za poplatek jsou masáže, kulečník, půjčovna kol. O nejmenší hosty je 6x týdně postaráno v dětském mini clubu (4-12 let), dále je pro děti k dispozici dětské hřiště.

Vkusně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou a WC, telefonem, vysoušečem vlasů, trezorem, satelitní TV, mini barem (za poplatek), klimatizací, balkónem nebo terasou s výhledem do zahrady.

Stravování: Polopenze nebo plná penze - snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu.

(údaje jsou z roku 2011)

Egyptský hotel Sofitel Karnak s bazénem
Egyptský hotel Sofitel Karnak s posezením
Egyptský hotel Sofitel Karnak se zahradou
Egyptský hotel Sofitel Karnak - ubytování

Místo

Hotel Sofitel Karnak, Luxor 25° 44' 29.3568" N, 32° 39' 46.7208" E

Komentáře

Celkově jsme zde strávili velmi příjemnou dovolenou. S výjimkou recepčních byli všichni z personálu velmi milí a ochotní. Nádherně položený hotel na klidném místě, dobře udržovaný, který vyzařuje nádhernou atmosféru. Je ideální pro návštěvu města Luxor a jeho okolí.
Location

Egypt na Facebooku