Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Stella di Mare Grand, Ain Soukhna

Egyptský hotel Stella di Mare Grand

5-hvězdičkový hotel Stella di Mare Grand se nachází na velmi klidném místě letoviska Ain Soukhna, mezi horami Arabské pouště a Suezským průplavem. Najdete ho u krásné a rozsáhlé písečné pláže. Cesta do města Káhira trvá asi 1,5 hodiny (120 km).

Hotelový komplex nabízí k ubytování více než 290 pokojů, dále k jeho zařízení patří elegantní lobby s recepcí, hlavní restaurace, 2 á-la-carte restaurace, bar, diskotéka a thalasso centrum.

Centrem venkovního prostoru je palmami porostlá skalnatá krajina s plaveckým bazénem a s dětským bazénem, se sluneční terasou, pool- / snack barem a dětským hřištěm. Zapůjčení lehátek, slunečníků a ručníků je zdarma. Přímo s hotelem sousedí Golf & Country Club.

V ceně ubytování jsou sportovní aktivity jako plážový volejbal, aerobik, šipky, šachy a stolní tenis. Hotel také pro své hosty pravidelně pořádá denní zábavní program.

Za poplatek je prvotřídní wellness centrum, 3 tenisové kurty s umělým osvětlením a kulečník. Zpoplatněná jsou také šlapadla, jet ski a vodní lyže, jízda na banánu, šnorchlování, windsurfing, katamarán a potápění od místních provozovatelů.

Všechny komfortně zařízené pokoje jsou vybavené sprchou a WC, 2 postelemi velikosti Queen Size (možné ubytovat až 2 dospělé + 2 děti, v případě potřeby je možná přistýlka za poplatek), vysoušečem vlasů, telefonem, trezorem, satelitní TV, mini lednicí, klimatizací, balkónem nebo terasou.

K dispozici jsou také superior pokoje, které mají stejné vybavení, ale jsou s výhledem na moře.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu, večeře formou bufetu nebo výběrem z menu.

(údaje jsou z roku 2012)

Egyptský hotel Stella di Mare Grand s bazénem
Egyptský hotel Stella di Mare Grand s pláží
Egyptský hotel Stella di Mare Grand - ubytování

Místo

Hotel Stella di Mare Grand, Ain Soukhna 29° 40' 16.9896" N, 32° 21' 21.9456" E

Komentáře

Je to velmi pěkný hotel, s perfektní polohou u pláže. Celý personál byl velmi milý. Nejbližší malý obchod je asi 1 km od hotelu, bary a podobná zábava jsou jen v okolních hotelech. Diskotéka zavřela už v 00,30 hodin, protože nebyly žádní hosté. Celý hotelový areál je oplocený, za ním není už nic.
Location

Egypt na Facebooku