Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Amwaj Abu Soma, Hurghada

Prázdninový komplex Amwaj Abu Soma, Hurghada

Nově postavený prázdninový komplex Amwaj Abu Soma leží přímo u mírně se svažující písčité pláže v prázdninovém letovisku Abu Soma. Mezinárodní letiště Hurghada je vzdálené asi 45 km, samotné centrum Hurghady asi 50 km, spojení zajišťuje pravidelná autobusová doprava.

V rozlehlém hotelovém areálu je k dispozici 314 pokojů ve třípatrových budovách. V hotelu se nachází vstupní hala s recepcí, internetová kavárna (za poplatek), bankomat, restaurace, italská restaurace, další restaurace na pláži, 4 bary, bistro, diskotéka, kadeřnictví, boutique, obchod se suvenýry, obchody, prádelna, knihovna, posilovna, lékárna, lékařská ambulance, minimarket. Hotel také nabízí wellness areál (za poplatek): vířivka, turecká koupel, sauna, pára, thalassoterapie, beauty-centrum s masážemi.
Ve venkovním areálu hotelu najdete 2 bazény s dětskou částí (v zimě vytápěné) a aquapark. Lehátka, slunečníky a osušky jak u bazénu tak na pláži zdarma.
Pro malé děti je k dispozici miniklub (4 až 12 let), dětský bazén, dětský aquapark, minidiskotéka, dětské sporty, hudba a malování.

Ubytování se nabízí ve dvoulůžkových prostorných pokojích (asi 30 m²), komfortně zařízených se sprchou/WC, fénem, telefonem, satelitní TV, klimatizací, trezorem, s balkónem nebo terasou. Na výběr jsou i pokoje s přímým výhledem na moře.
Rodinné pokoje (minimální obsazení těchto pokojů je 4 osoby, 2 dospělé + 2 děti) jsou stejně vybavené jako dvoulůžkové pokoje, jsou ale větší (asi 45 m²).

Egypt stojí za návštěvu díky svému nádhernému křišťálově jasnému modrému moři a dech beroucímu podmořskému světu. Tento podmořský svět učaruje každého návštěvníka. Je jedno, zda-li se sem jedete jen slunit a opalovat, či surfovat nebo šnorchlovat nebo se potápět, zde zažijete nezapomenutelnou dovolenou.
Prázdninové městečko Hurghada se v posledních letech rozrostlo do rušného prázdninového ráje. Přiznivé slunné klima a široká nabídka sportovních aktivit hotelů lákají nejen k opalování, ale i ke strávení aktivní dovolené. V centru Hurghady jsou početné bary, restaurace, obchody se suvenýry. Žádný návštěvník by neměl vynechat návštěvu bazaru, na kterém si plnými doušky užije orientální atmosféry. Asi 50 km jižně od Hurghady se rozprostírá nové prázdninové letovisko Abu Soma s nádhernými plážemi. Blízký útes udělal z tohoto podmořského světa opravdový ráj, kolem dokola petrobarevné korály, ráj pro šnorchlování a potápění. Podél pobřeží se táhne přírodní korálový útes, který je občas přerušován malými písčitými zátokami. Zejména rodiny s dětmi zda naleznou ideální podmínky ke koupání, do hlubší vody jsou vstupy přes mola.

Bazén hotelového komplexu Amwaj Abu Soma
Hotel Amwaj Abu Soma v Hurghadě - možnost ubytování

Egypt na Facebooku