Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel The Breakers Diving & Surfing, Soma Bay

Egyptský hotel The Breakers Diving & Surfing

Hotel The Breakers Diving & Surfing leží přímo na vlastní písečné pláži, v zátoce na poloostrově Soma Bay. Je to ideální hotel pro milovníky potápění a šnorchlování, nedaleko se nachází útes. Od města Hurghada je vzdálen asi 45 km, od letoviska Safaga cca 15 km.

Komfortní hotelové zařízení nabízí přes 173 pokojů, najdete tu uvítací halu s restaurací, bary, restaurace a plážový barbecue bar. V udržovaných venkovních prostorách se nachází bazén (vyhřívaný) se sladkou vodou, sluneční terasa. Lehátky, slunečníky a osušky jsou u bazénu i na pláži zdarma.

V ceně ubytování je fitness centrum a finská sauna. Za poplatek je billiárd, u místních provozovatelů potápěčská škola Orca Dive Club, která se nachází přímo na pláži. V blízkosti najdete taky školu pro kitesurfing a po několika minutách dojdete pěšky ke golfovému hřišti.

Komfortně a moderně zařízené pokoje (28 m2) jsou vybavené koupelnou a WC, fénem, župany, sejfem, TV se satelitním příjmem, minichladničkou, klimatizací, balkónem s výhledem na bazén nebo na moře.
Rodinné pokoje (4 osoby) jsou stejně vybavené, mají 2 ložnice oddělené dveřmi a společnou chodbou. Maximální obsazenost jsou 2 dospělí a 2 děti.

Stravování: Polopenze - snídaně a večeře ve formě bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Egyptský hotel The Breakers Diving & Surfing - ubytování
Bazén u hotelu The Breakers Diving & Surfing, Soma Bay
Egyptský hotel The Breakers Diving & Surfing s bazénem

Egypt na Facebooku