Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Caribbean World Soma Bay, Soma Bay

Soma Bay, Egypt - hotel Caribbean World

Hotel Caribbean World Soma Bay je v klidné oblasti, položené přímo na dlouhé, postupně se svažující, pohádkově krásné pláži Abu Soma s jemným pískem. Centrum Hurghady je vzdálené asi 40 km.

Komfortní a přepychové zařízení v karibském stylu nabízí všechny výhody pro odpočinkovou dovolenou s koupáním pro celou rodinu. Skládá se z hlavní budovy a několika dalších vedlejších budov. Najdete zde impozantní uvítací halu s recepcí, internetovou kavárnu, nákupní arkádu, kadeřnictví, restauraci s bufetem, italskou á la carte restauraci (za poplatek), barbecue restauraci (nutná rezervace předem), bary, orientální kavárny, amfiteátr a diskotéku. V rozsáhlé venkovní zahradě jsou 3 bazény se sladkou vodou, jacuzzi, aquapark se 3 skluzavkami, oddělený bazén pro děti a bazénový snackbar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži zdarma, osušky jsou za vratnou zálohu.
V ceně je např. fitness, aerobic, step-aerobic, boccia nebo volejbal. Využít můžete tenisový kurt, biliár, stolní tenis nebo multifunkční hřiště.
Za poplatek si můžete zahrát tenis (s umělým osvětlením) a biliár. Využít můžete Healthcenter se saunou, masážemi, krytým bazénem a tureckou parní lázní (vše za poplatek). U hotelu je také potápěčská škola "Extra Divers".
Pro děti je zde k dispozici dětský bazén, dětské hřiště, židličky pro děti v restauraci a nabízí se i možnost hlídání dětí.

Přepychové pokoje jsou vybaveny telefonem, TV se satelitním příjmem, sejfem, minibarem (na požádání a za poplatek), klimatizací, fénem, sprchou/WC, balkonem nebo terasou, lze také zamluvit pokoj s výhledem na moře.

Stravování probíhá ve formě švédských stolů (snídaně, oběd i večeře). Odpoledne dostanete kávu/čaj, pečivo a během dne místní snacky. Večeře jsou možné také v Barbacue restauraci (s rezervací předem). Místní alkoholické a nealko nápoje k jídlům a na baru jsou k dispozici od 10 do 24 hod. v ceně.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Caribbean World, Egypt - jeden z pokojů

Komentáře

Toto je fakt nejlepší hotel v Egyptě. Velmi pěkná a perfektně vybavená základna pro windsurfing. Překrásný hotel se 4 plaveckými bazény, pěknou zahradou, speciálně taky pro děti velmi pěkné obrovské skluzavky, hodně velká a krásná pláž. Viděla jsem už hodně jiných hotelů (Interconti, Shams, Imperial Shams, Holiday Inn, Sheraton), ale tento hotel byl bez diskuze nejlepší ve všech směrech. Perfektně vybavené velmi velké pokoje, všechno je nové a udržované. Velký sejf, který dokonce pobral i 15” laptop. Byla tu taky lednička. Personál byl moc milý a vstřícný. Hotel sousedí s hotelem Interconti. Pohybovali jsme se jen v hotelovém zařízení, do Safagy je to 5 kilometrů. V jídle jsem moc náročná, ale myslím si, že tu bylo z čeho vybírat a moc mi tu chutnalo. Každý den bylo jídlo na jiné téma. Denně se taky venku grilovalo.

Egypt na Facebooku