Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Coralia Club Dahab, Dahab

Egyptský hotel Coralia Club Dahab

4-hvězdičkový hotel Coralia Club Dahab se nachází na krásné písčité pláži. Centrum Dahabu, kde se nachází bazar, typické restaurace a menší obchody, je vzdálené asi 3 km. Přímo u hotel se nachází jedno z nejvyhlášenějších míst mezi surfaři v celém Egyptě.

K hotelovému zařízení v hlavní budově patří přijímací prostor s recepcí (trezory k pronajmutí zdarma), televizní místnost, bufetová restaurace s terasou, á-la-carte restaurace (thajská, rybí), maurská kavárna, bar a obchod se suvenýry.
Ve venkovním prostoru se nachází sladkovodní bazén s dětským bazénkem, sluneční terasou a poolbarem. U bazénu i na pláži jsou lehátka, slunečníky a ručníky zdarma.

Ke sportovnímu využití mohou klienti hotelu zdarma využívat bowling, plážový volejbal, fotbal, tenis (osvětlení za příplatek), stolní tenis, fitness, aerobik a vodní aerobik. Hotel příležitostně pořádá zábavné večery, o děti (4-12 let) je postaráno v miniclubu.
Za poplatek si můžete zahrát kulečník nebo relaxovat na masážích, vyzkoušet si na pláži vodní sporty jako např. kajaky, šlapadla, potápění a šnorchlování. Kromě toho si v surfařském centru můžete pod vedením zkušených odborníků vyzkoušet kitesurfing.

Prázdninové zařízení má k dispozici 139 pokojů, které se nacházejí ve třech budovách a několika bungalovech, které jsou rozmístěny v krásné zelené zahradě. Všechny pokoje jsou vybavené koupelnou a WC, klimatizací, minibarem, rádiem, telefonem, satelitní TV, balkónem nebo terasou. Výhled na moře je za příplatek.
Superior pokoje jsou vybavené stejně, ale jsou o něco prostornější.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou švédských stolů, odpolední snacky, káva, čaj a koláče. Místní alkoholické a nealko nápoje, láhev vody na osobu a den na pokoji.

(údaje jsou z roku 2011)

Egyptský hotel Coralia Club Dahab s bazénem
Egyptský hotel Coralia Club Dahab s pláží
Egyptský hotel Coralia Club Dahab - ubytování

Místo

Hotel Coralia Club Dahab 28° 28' 45.2712" N, 34° 29' 59.6508" E

Komentáře

Byli jsme zde na dovolené v únoru a byli jsme maximálně spokojeni. Rádi bychom se do hotelu Coralia zase vrátili. Pro naše potřeby to byl naprosto správný hotel! Pokoje Superior jsou ve vyšších patrech a jejich vybavení se nám velmi zamlouvalo. Personál byl velmi laskavý, milý a přátelský. Kdo se chce podívat do centra města a veškerého dění, doporučujeme vzít si taxi (asi za 2€). V opačném případě můžete zůstat v hotelu a využít příležitosti se pobavit hudbou a tancem v hotelovém baru. Zábavný program je ostatně připraven i během dne. Stravování bylo velmi pestré. Na jeho přípravě si dávali obzvlášť záležet. Jediným nedostatkem, který bych vytkl, bylo víno. To bylo velice dobré, ale velmi drahé! Sportovní aktivity byly úžasné! Příjemní trenéři a super program. Surfařské centrum Harry Nass vám nabízí vše potřebné přímo u nosu! Hned u hotelu se nachází nejkrásnější úsek pláže s palmami. U bazénu jsme bohužel nebyli, ale jak bylo vidět i ten byl velice čistý a dokonale udržovaný.
Location

Egypt na Facebooku