Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Dawar El Omda, El Gouna

Vstup do hotelu Dawar El Omda v El Gouně

Hotel Dawar El Omda byl kompletně renovován v červenci 2006. Leží asi 5 min od pláže Zeytouna v El Gouna a má také svou vlastní lagunovou pláž. Vzdálenost k letišti činí asi 25 km, do Hurghady to je také asi kolem 25 km.

Centrálně položený hotel je ideální pro pohodový pobyt v El Gouně. Architektonický styl tohoto útulného butique hotelu připomíná hornoegyptské purkmistrovské domy. Autenticky, do každého detailu, je architektura doplněna vnitřním zařízením a místními lustry. V centru ležící hotel má speciální charakter, protože je postaven částečně přes lagunu a částečně na zemi. Můžete využít člun k pláži Zeytouna s vodními sporty, restauraci, bar. Lehátka, slunečníky a plážové osušky jsou vám u bazénu a na pláži k dispozici zdarma.
Odpočinout si můžete v plaveckém bazénu s bazénovým barem, na sluneční terase, občerstvit se v restauraci, coffeeshopu a snack baru. V zimních měsících může být bazén vyhříván.

Pokoje jsou zařízené v antickém stylu. Najdete v nich koupelnu, fén, klimatizaci, minibar (za poplatek), telefon s přímou volbou, sejf, TV se satelitním příjmem a balkon nebo terasu. Pokoje de luxe jsou o trochu větší a můžete si z nich užívat pohled na lagunu, klimatizaci, minibar (obsah za poplatek), župan a pantofle, koupelnu s fénem a balkon.

V případě stravování v podobě all inclusive si můžete vychutnat snídani, oběd, večeři formou bufetu, odpolední čaj se zákusky, místní alkoholické a nealko nápoje od 11:00 - 24:00 na hotelovém baru. Na pláži Zeytouna jsou v ceně jen nealko nápoje (žádný alkohol a žádný snack) od 11:00 - 17:00. Oběd si můžete 1x během pobytu zamluvit také formou á la carte - turecká káva a koktejly jsou pak za poplatek.

Hotel Dawar El Omda, El Gouna s bazénem
Hotel Dawar El Omda v El Gouně - možnost ubytování

Komentáře

Byla jsem jako osamělá cestovatelka supr spokojená a zase bych tam jela, necítila jsem se ani na okamžik sama. Hotel je malý, ale fajn. Hotel je vkusný v orientálním stylu s romantickým osvětlením, všude vevnitř tak i venku je pěkné posezení s výhledem na krásně položený bazén, hotelový venkovní i vnitřní hotelový bar. V pokoji byl klid a ticho. Personál se nechoval vůbec dotěrně, necítila jsem se vůbec jako žena cestující sama a vytvořila jsem si velmi milý vztah k personálu a ostatním hostům. Hotel se nachází v supervýhodné poloze uprostřed centra, člověk se může pořád potulovat kolem obchodů nebo se procházet podél laguny, navštívit kavárnu, a to všechno v bezprostřední blízkosti. Také k pláži jsem se dostala zdarma se člunem za pět minut. Každý den se podávala různá jídla na různé téma a pro každého labužníka se našlo něco dobrého. Jídlo bylo krásně servírované a vynikající bylo také orientální jídlo. Hotel nenabízí žádné animace nebo sport, ale určitě si nádherně člověk odpočine při dobrých masážích. Naproti nich se nachází klub, který nabízí taky saunu a wellness. Každý den se v El Gouně konal nějaké program, buď nějaká beach party nebo dvakrát týdně festival v přístavu jachet nebo v centru. Vůbec jsem se teda nenudila. Na pláž jsem se dostala úplně v pohodě na člunu. Kvůli větru jsou všude větrné zástěny s lehátky, ručníky jsou gratis. Kiting je tam určen pro začátečníky i profíky nebo se může člověk jen tak procházet mořem nebo šnorchlovat... Užívala jsem si v pěkném malém bazénu, který byl umístěn hezky romanticky, u lehátek nebyl vůbec žádný stres, všecko probíhalo v klidu. Občerstvení je dostačující, a sice v podobě ovoce nebo zmrzliny.

Egypt na Facebooku