Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Domina Coral Bay Resort, Coral Bay (Sharm El Sheikh)

Egyptský hotel Domina Coral Bay na pobřeží moře

Komfortní prázdninový resort Domina Coral Bay Resort se nachází ve svahu nad překrásnou pláží Coral Bay, která může být místy skalnatá popř. oblázková. Nabízí nádherný výhled přes zátoku Marsa El Dekhela na hory Sinaje.

Velkoryse uspořádané prázdninové zařízení s téměř 1700 pokoji se skládá z více obytných budov, které jsou rozděleny po celém rozsáhlém komplexu. Ke společným zařízením patří impozantní uvítací hala s recepcí (sejfy), hlavní restaurace, restaurace á la carte, bary, diskotéka se živou hudbou, obchody, kadeřnictví a centrum krásy. V krásně uspořádaném venkovním prostoru si můžete zaplavat v 6 plaveckých bazénech, slunit se na rozsáhlé sluneční terase s lehátky a slunečníky (u bazénu a na pláži jsou gratis) nebo se občerstvit v bazénovém baru. Přes útes vedou můstky k uměle obloženému koupacímu ostrůvku. Po celém zařízení se můžete dopravovat pravidelně jezdícím hotelovým minibusem, který je zdarma.
Pro malé návštěvníky hotel Domina Coral Bay Resort nabízí oddělený dětský bazén, miniklub (od 4 do 12 let) a hřiště. Na požádání můžete využít i služby hlídání dětí (za poplatek).
Zahrát si tu můžete stolní tenis, k dispozici jsou také 3 tenisové kurty, střelba z luku, biliár, jízda na kole, posilovna, sauna, masáže nebo centrum krásy. Je tu i základna pro potápění a vodní sporty.

Dvojlůžkové pokoje jsou komfortně a vkusně zařízené. Najdete zde koupelnu nebo sprchu/WC, fén, telefon, TV se satelitním příjmem, minichladničku, klimatizaci a balkon nebo terasu.

Objednat si můžete buď polopenzi nebo all inclusive, všechna jídla jsou ve formě bufetu. All inclusive zahrnuje snídaně, obědy a večeře, pro spáče pozdní snídani až do 10:30, svačiny odpoledne jsou od 15 do 17 hodin. Místní alkoholické a nealko nápoje na baru dostanete od 10 do 24 hodin.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Domina Coral Bay v Egyptě - možnost ubytování
Hotel Domina Coral Bay v Egyptě - pohled na pláž

Komentáře

Velmi pěkná dovolená pro lidi, kteří si jako my chtějí odpočinout na slunci a v teplé vodě po celý týden. Top hotel s různými kategoriemi v jednom velkém zařízení. Je tu velká nabídka nákupů a možnost různé zábavy. Velké luxusní pokoje s velmi přátelským pokojovým personálem, který byl povzbuzen samozřejmě nějakým počátečním spropitným. V hotelu obecně je moc příjemný personál. Resort není sice v blízkosti města, ale díky své velikosti a široké nabídce splní všechny požadavky hostů. Jídlo a pití bylo po celý týden různě obměňováno. Fitness se udržuje v nejvyšší kvalitě. Všechno ostatní jsou nevyužitelné doplňkové nabídky. Užili jsme si senzační šnorchlování a také velký bazén s barem.

Egypt na Facebooku