Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Domina El Sultan, Coral Bay (Sharm El Sheikh)

Areál hotelu Domina v Coral Bay, Egypt

Hotelové zařízení Domina El Sultan se nachází v bezprostřední blízkosti zátoky Coral Bay s jemným pískem. Mimoto je hotel postavený ve svahové poloze a díky tomu se vám nabízí nádherný výhled na moře. K centru Naama Bay je to zhruba 5 km. K letišti Sharm el Sheikh se dostanete po asi 10 min jízdy.

Hotel Domina El Sultan patří k velkoryse konstruovaným prázdninovým zařízením Domina Coral Bay Hotel Resort Spa & Casino a je jedním ze šesti hotelových traktů. Ke společenským zařízením patří impozantní uvítací hala s recepcí (sejfy), hlavní restaurace, restaurace á la carte, bary, diskotéka se živou hudbou, obchody, kadeřnictví a centrum krásy. V krásně uspořádaném venkovním prostoru si můžete zaplavat ve 2 plaveckých bazénech, slunit se na rozsáhlé sluneční terase s lehátky a slunečníky (u bazénu a na pláži jsou zdarma) nebo se občerstvit v bazénovém baru. Přes útes vedou můstky k uměle obloženému koupacímu ostrůvku. Po celém zařízení se můžete přepravovat pravidelně jezdícím hotelovým minibusem, který je zdarma.
Pro malé návštěvníky se nabízí oddělený dětský bazén, miniklub (od 4 do 12 let) a hřiště. Na požádání můžete využít i služby hlídání dětí (za poplatek).

Mezi sportovní hotelové aktivity patří billiár, potápěčské centrum, beach volejbal, stolní tenis, šnorchlování nebo střelba z luku a různé vodní sporty u místních provozovatelů.

Dvojlůžkové pokoje jsou pěkně zařízené a najdete v nich sprchu nebo vanu a WC, fén, telefon, TV se satelitním příjmem, minibar (obsah za poplatek), přístup k internetu (za poplatek), sejf, klimatizaci, balkon nebo terasu.

All inclusive zahrnuje snídaně, obědy a večeře ve formě bufetu. 1x týdně sé také pořádá večeře se show ve stylu "moulin rouge". Zmrzlina, káva, čaj a koláče, různé snacky a koktejly se podávají od 15 do 17 hodin. Místní alkoholické a nealko nápoje na baru dostanete od 10 do 24 hodin.

(údaje jsou z roku 2010)

Egyptský Hotel Domina v Coral Bay - možnost ubytování
Egyptská pláž - hotel Domina v Coral Bay

Komentáře

Obecně je celkový dojem z hotelu opravdu velmi dobrý. Jenom nás rušili často někteří hosté, kteří se přivalili na jídlo jako velká voda. Je to velký resort. Sharm nebo Shark Bay je silně turistická oblast a pro Egypťany velmi drahá. Pokud cestujete Egyptem, tak uvidíte, proč je to pro ně tak drahé. Ale návštěvník hotelu si toho nevšimne. Poloha hotelu je výborná a krásná je i pláž. Jídlo nebylo moc pestré. Saláty byly často zvadlé a někdy tam přidali uzeninu ze snídaně. Působilo to velmi nehezky. Pro vegetariány nebo pro ty co maso moc nemusí tu nebyla možnost bezmasého jídla. Ryby byly moc tučné. Obměna spočívala v tom, že se například měnily druhy masa. Hovězí bylo míň kvalitní, to znamená samá šlacha. Velikost hotelu způsobovala taky jistou nepřehlednost. Fitness centrum bylo umístěno velmi pěkně, ale možnosti byly do té míry omezené, že si člověk musel koupit pouze denní kartu za 10 euro. Bylo by určitě lepší platit za hodiny. Oblast wellness není vůbec na základě cen využitá. Líbila se nám krásná zátoka. Co se týče bazénu, tak moře je stoprocentně hezčí.

Egypt na Facebooku