Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Domina Oasis, Coral Bay (Sharm el-Sheikh)

Egyptský hotel Domina Oasis, pohled k bazénu

Oblíbené hotelové zařízení Domina Oasis leží přímo u nádherné pláže Coral Bay. K útesu a k umělému ostrovu ke koupání se dostanete přes můstky. K letišti v Sharm el-Sheikhu je to od hotelu asi 11 km.
Hotel má 455 pokojů, které jsou rozdělené do několika budov. Najdete zde také lobby s recepcí, různé restaurace á-la-carte, bary, kadeřnictví, společenskou místnost, internetovou kavárnu a různé obchody.

Venku si můžete zaplavat v několika bazénech, odpočinout si na slunečních terasách anebo u bazénového snackbaru. Lehátky a slunečníky jsou na pláži a u bazénu zdarma, osušky dostanete za poplatek. Po hotelovém areálu se můžete zdarma dopravovat hotelovým minibusem.
Pro malé návštěvníky bylo vybudováno dětské hřiště a pro děti od 4 do 12 let je možno zajistit hlídání v miniklubu.
Sportovní vyžití: V ceně ubytování je beach volejbal, vodní pólo, minifotbal, různé sportovní a animační programy. Za poplatek je stolní tenis, 3 tenisová hřiště, střelba z luku, billiárd, půjčovna kol, fitness, sauna, masáže, centrum krásy, potápěčská základna a vodní sporty na pláži.

Pokoje jsou vkusně zařízené a vanou nebo sprchou/WC, klimatizací, TV se satelitním příjmem, minibarem, balkónem nebo terasou. Na přání a za příplatek je možno si objednat pokoj s výhledem na moře.

Stravování: All inclusive - vše formou bohatých bufetů. Snídaně pro "spáče" se podává u bazénu a během dne dostanete k jídlu různé snacky. Ke všem jídlům, od 10 do 23 hod, máte v ceně místní alkoholické a nealko nápoje. Minibar na pokoji se naplňuje při příjezdu vodou a 2 nealko nápoji.

(údaje jsou z roku 2010)

Egyptský hotel Domina Oasis v Coral Bay - možnost ubytování

Komentáře

Dobré bylo všechno, obzvlášť počasí. Když se člověk usmívá a je milý, tak dostane stejnou odpověď. Jsou tu jinak převážně ruští a italští hosté. Nás to ale v žádném případě nerušilo. Personál na úklid pokojů byl velmi pozorný a dělal vše pro to, abychom byli spokojení. Pokojské (ženy) nebylo vůbec vidět. Hotel je přímo v Coral Bay (korálová zátoka). Jídlo bylo perfektně organizované a výborné. Na pláži některá lehátka nebyla moc kvalitní, jejich počet byl ale dostačující. Osušky jsme dostávali přímo na pláži.

Egypt na Facebooku