Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Grand Makadi, Makadi Bay

Egyptský hotel Grand Makadi, pohled na bazén

Hotel Grand Makadi leží přímo na přírodní krásné pláži, která patří k hotelu. Architektonicky skvostné hotelové zařízení vám nabízí přes 300 pokojů. Přepychová uvítací hala s recepcí, hlavní restaurace, italská, orientální a karibská restaurace i různé bary jsou vám plně k dispozici. V krásné zahradě se nachází velký bazénový systém s ostrůvkem v karibském stylu a sluneční terasou. Lehátka a slunečníky jsou na pláži i u bazénu zdarma.

Zahrát si můžete stolní tenis, šipky, vodní pólo, beach volejbal, vyzkoušet si animační program nebo arabský jazykový kurz, zacvičit si aerobik nebo se pobavit při večerní zábavě.
Za poplatek si můžete vyzkoušet tenis, billiár, využít služeb školy potápění v zálivu Makadi Bay (místní provozovatelé) nebo se nechat namasírovat.
Pro děti je připraven oddělený bazén, hřiště a miniklub od 4 do 12 let.

Pokoje jsou vkusně zařízené, mají sprchu/WC, klimatizaci, telefon, TV se satelitním příjmem, chladničku, sejf, balkon nebo terasu s výhledem na moře.
Junior suite jsou určené pro 2 dospělé osoby a 1-2 děti. Jsou to prostorné apartmány, vybavené stejně jako pokoje, ale navíc doplněné koutem s posezením.

Stravování je formou all inclusive.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Grand Makadi v Egyptě - možnost ubytování
Pláž u egyptského hotelu Grand Makadi
Pohled na hotelovou pláž - Grand Makadi

Komentáře

Grand Makadi je skutečně špičkový hotel. O takovém hotelu si může nechat člověk jenom zdát, něco takového jsme ještě neviděli. Pokoje byly velmi světlé a extrémně čisté. Servis je jednoduše TOP. Grand Makadi můžeme s klidným svědomím doporučit dál, ještě dnes se nám o něm zdá. Mimo hotel, tedy v poušti, to už tak čistě nevypadalo, což je veliká škoda. Pokoje jsou prvotřídní. Člověk si tu opravdu skvěle odpočine. Po slunění máte možnost si odpočinout na vlastní terase. Také servis byl naprosto špičkový. V každé situaci nám někdo rychle a ochotně pomohl. Hotel leží v blízkosti pláže, což je super. Jídlo bylo pestré. Mohli jsme vyzkoušet jídla různých národností. Sportovní aktivity byly bezvadné, byly jsme moc spokojení. Především nás nadchlo šnorchlování. Najdete tu skutečně velmi velký bazén. Rodiny s dětmi tu mají mnoho možností, jak si odpočinou nebo si vyhrát.

Egypt na Facebooku