Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Grand Resort Hurghada

Pohled na hotel Grand Resort, Hurghada

V maurském stylu vystavěný hotel s německo-egyptským vedením. 2 sesterské hotelové komplexy Grand Resort a Grand hotel jsou oddělené nákupním centrem Grand Mall a ulicí. V Grand Mallu jsou různé restaurace, bary, obchody, lékárna, kadeřnictví a nepřeberné možnosti zábavy.

Pokoje deluxe mají koupelnu, WC, klimatizaci, telefon, satelitní TV, ledničku, trezor, fén, balkón nebo terasu, gauč. Všechny pokoje mají výhled na bazén, maximální obsazenost pokoje je 2 osoby.
Junior-suity: stejné vybavení jako deluxe pokoje, je z nich také výhled na bazén, jsou ale prostornější.
Pokoje standart: stejné vybavení jako pokoje deluxe, orientované jsou do krajiny (zadní strana hotelu), je z nich výhled do ulice.
Rodinné pokoje: stejná výbava jako pokoje deluxe, mají navíc samostatnou ložnici.

Luxusní hotelový komplex sestává ze dvou vzájemně propojených budov. Ve vstupním prostoru najdete recepci, dále 2 hlavní restaurace, 2 restaurace s výběrem z jídelního lístku, lobbybar.

Zvláštní služby hotelu: v den odjezdu je pokoj k dispozici až do doby transferu na letiště, maxi dětský klub (10:00 – 17:00 hodin), dětský bazén, dětské animace, minidiskotéka, dětské kino, dětské švédské stoly v hlavních restauracích.
Animační programy: denně živá hudba, 1x týdně folklórní představení, mezinárodní animační programy přes den a večer zábavné show-programy, diskotéka.

Hurghada - bazén v hotelu Grand Resort

Komentáře

Bezvadná dovolená. Ihned si zakoupíme novou dovolenou do tohoto hotelu. Děkujeme všem, kteří se postarali, že nás z našich zaplacených peněz za dovolenou nemrzí ani cent. Hotelový komplex je jak z pohádky z Tisíc a jedné noci. U bazénu nám chyběla skluzavka, ač by tam pro ní bylo i dost místa. Jinak kolem bazénu ohromný prostor. Opravdu exklusivní.

Egypt na Facebooku