Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Grand Seas Hostmark, Hurghada

Bazény v hotelu Grand Seas Hostmark v Hurghadě

Tento sympatický prázdninový komplex leží jižně od Hurghady v pěkné zátoce, u dlouhé, mírně se do moře svažující písčité pláže. Mezinárodní letiště Hurghada je vzdálené asi 10 km, centrum města 15 km. Jedenkrát denně jezdí autobusová doprava do Daharu (zdarma).

Komplex nabízí ubytování v 226 pokojích, má velmi prostornou vstupní halu s recepcí, dále je v hotelu hlavní restaurace, další restaurace (výběr z jídelního lístku), kavárna (v provozu 24 hodin), malé obchody, diskotéka. V pečlivě udržované zahradě se nachází atraktivně utvořený sladkovodní bazén s barem a slunečními terasami. Lehátka, slunečníky a osušky u bazénu a na pláži gratis. Pro děti (4 až 10 let) miniklub, dětský bazén, dětské hřiště.

Pro sportovní aktivity jsou tu 2 osvětlené tenisové kurty, plážový volejbal, posilovna, šipky. Za poplatek kulečník a potápěčská výstroj. Na pláži různé vodní sporty (jízda na banánu, vodní lyže, surfování), potápěčská škola. Pro relaxaci je v hotelu sauna, pára, vířivka nebo možnost masáží. Denní animační programy, několikrát týdně večerní program: zábavné večery, folklór, živá hudba, diskotéka.

Ubytování v komfortních dvoulůžkových pokojích, vybavených sprchou/WC, fénem, telefonem, trezorem, satelitní TV, minibarem (za poplatek), klimatizací, balkónem nebo terasou. U polopenze snídaně a večeře formou švédských stolů.

Jeden z pokojů hotelu Grand Seas Hostmark v Hurghadě

Komentáře

Pro mne bezvadná odpočinková kitesurfingová dovolená. Pro kitesurfování je to velmi vhodný hotel. Bezvadně jsem si odpočinul, ovšem kdo hledá zábavu, musí někam jinam. Pokojům nemám co vytknout. Bezvadný servis. Vždy řádně uklizeno. Trezor byl na recepci. V pokoji minilednička, která stačila. Atmosféru hotelu a terasu mého pokoje jsem shledal velmi působivými. Kdo cestuje do Egypta nebo i jinam, měl by umět anglicky nebo francouzsky, není to ale podmínkou. I s němčinou jsem si občas vystačil. Personál vždy příjemný a ochotný pomoci, i když uznávám, je to věc vkusu. Pláž podle mne nebyla daleko, z pokoje asi 5 minut pěší chůze, jinak vše, co jsem potřeboval, bylo přímo v hotelu. Hotel leží mimo město, kdo hledá zábavu nebo jede za nákupy musí do Hurghady. Cesta taxíkem stojí asi 10 egyptských liber (taxikáři chtějí samozřejmě vždy více, musíte odolat a trvat na svém). Měl jsem zakoupenou jen polopenzi, s nabídkou jsem byl navýsost spokojený. Velmi velký výběr, velmi rozmanitý. Golfové hřiště jsem neviděl, musím přiznat, že golf při 36 stupních ve stínu nemusím, zrovna tak tenis. Tenisový kurt je ve špatném stavu. Protože přímo v hotelu je stanice pro kitesurfování, měl jsem jako kitesurfař vše po ruce. Mohammed byl velmi dobrým učitelem, bezvadně jsem si užil a pobavil se. Jen mohlo trochu více foukat, ale to naštěstí nemůže nikdo ovlivnit. Vstup do vody by mohl být dle mého nározu lépe uspořádán. Dobře se mi jedlo v baru u bazénu, bohužel jinak tu nebyla žádná jiná možnost si zakoupit cokoli k pití, úplně chybí nějaký malý obchod. Pláž se mi líbila, ale nebyl na ní jemný písek, spíše se jednalo o tvrdý písčitý terén. Lehátka a slunečníky byly fajn. Velmi pěkný a velký bazén, velmi čistý. Líbilo se mi jeho uspořádání. Obědy ve zdejším baru jsem si užíval. Má také malý bazének pro děti, který se mi zdál velmi bezpečný. Zda-li je hotel vhodný pro malé děti, nemohu posoudit, zdálo se mi, že ano.

Egypt na Facebooku