Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Harmony Makadi Bay Hotel & Resort, Makadi

Areál egyptského hotelu Harmony Makadi Bay

Prázdninový hotel Harmony Makadi Bay Hotel & Resort se nachází v oblíbené prázdninové destinaci Makadi Bay, přímo na písčité pláži, která patří k hotelu. Město Hurghada je vzdálené asi 45 km.

Rozsáhlé, plně klimatizované prázdninové zařízení nabízí přes 550 pokojů. Skládá se z hlavní budovy a více obytných budov. V hlavní budově najdete uvítací halu s posezením, recepci, nekuřácké restaurace, lobby bar, orientální kavárnu a noční společenskou místnost s diskotékou, kadeřnictví a obchody. Ve venkovních prostorech můžete využívat 3 plavecké bazény, sluneční terasu nebo bazénový snackbar. Na pláži i u bazénu dostanete lehátka, slunečníky i osušky zcela zdarma.

V ceně ubytování je vodní pólo, plážový volejbal nebo fotbal a také mezinárodní animační program se show a folklórní večery. Zacvičit si můžete ve fitness centru, zahrát si biliár, vyzkoušet si vodní sporty nebo profesionální školu pro potápěče. Pro ty nejmenší je připraven oddělený dětský bazén, hřiště a miniklub pro děti od 4 do 12 let.

Dvoulůžkové pokoje jsou světlé a útulně zařízené. K dispozici máte telefon, wi-fi (za poplatek), TV se satelitním příjmem, minibar, klimatizaci, fén, vanu nebo sprchu, WC, velký balkon nebo terasu.

Stravování probíhá v případě polopenze ve formě snídaní a večeří (bufet). Lze také zamluvit stravování all inclusive. All inclusive zahrnuje snídaně, obědy a večeře ve formě bufetu. Hotel občas pořádá cooking show nebo tématické večery. Káva, čaj i pečivo se podávají odpoledne. K pití se podávají nealko nápoje, koktejly, místní pivo a víno.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Harmony Makadi Bay, Egypt - pohled k bazénu
Egyptský hotel Harmony Makadi Bay - možnost ubytování

Komentáře

Všechno bylo v pořádku a moc se nám tu líbilo, teda až na noční ozvučení!! To nemělo s hudbou nic společného, byl to jenom strašný randál. Až do 3 hodin do rána nebylo možno vůbec usnout. Za hotelem začíná napravo i nalevo saharská poušť.

Egypt na Facebooku