Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Hilton Fayrouz Resort, Naama Bay

Egyptský hotel Hilton Fayrouz Resort s bazénem

Hotel Hilton Fayrouz Resort se nachází v centru letoviska Naama Bay, od pěkné hotelové písčité pláže ho dělí jen promenáda. Místní centrum s velkým množstvím obchodů a zábavních podniků je vzdálené několik minut pěší chůze.

Rozsáhlý a komfortní hotelový resort nabízí k ubytování celkem 210 pokojů, které se nacházejí v dvoupatrové hlavní budově nebo v řadových bungalovech v udržované zahradě. K hlavnímu zařízení patří přijímací hala s recepcí, internetová kavárna (za poplatek), bary, restaurace, á-la-carte restaurace a obchody.
Ve venkovních prostorech se nacházejí 4 plavecké bazény (jeden z nich vyhřívaný) se sluneční terasou a barem. Lehátka, ručníky a slunečníky jsou u bazénů i na pláži k dispozici zdarma.

V ceně ubytování je volejbal, posilovna a 1 tenisový kurt. Hotel pravidelně pořádá večerní zábavní program s živou hudbou. Ti nejmenší hosté mohou využít miniclub (4 - 12 let) nebo dětský bazén.
Za poplatek je squash, masáže, šnorchlování a velký výběr z vodních sportů na pláži, jako např. šlapadla, jízda na banánu, vodní lyže anebo windsurfing. Na pláži se mimo jiné nachází škola potápění.

Příjemně zařízené pokoje jsou vybavené vanou a WC, fénem, telefonem, sejfem, televizí se satelitem, minibarem, klimatizací a balkónem nebo terasou.
Superior pokoje mají stejné vybavení, ale jsou prostornější a navíc mají malý sedací kout.

Stravování: Polopenze - snídaně a večeře formou bohatého bufetu. Při polopenzi obdržíte navíc večeři podávanou také formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2011)

Egyptský hotel Hilton Fayrouz Resort s pláží
Egyptský hotel Hilton Fayrouz Resort - ubytování

Místo

Hotel Hilton Fayrouz Resort 27° 54' 50.5044" N, 34° 19' 42.24" E

Komentáře

Tuto dovolenou bych ohodnotil jednoduše jako super geniální.. v Egyptě jsme byli už několikrát a jestli to bude možné, pojedeme příští rok opět do hotelu Hilton Fayroux. Co nám vadilo, byli nekvalifikovaní prodejci - majitelé obchodů - ale ti jsou všude, to bysme taky mohli zůstat doma.
Location

Egypt na Facebooku