Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Hilton Sharm Dreams Resort, Naama Bay

Egyptský hotel Hilton Sharm Dreams Resort

Hotel Hilton Sharm Dreams Resort se nachází v krásné zátoce Naama Bay, město Sharm el Sheikh je vzdálené asi 5 minut, letiště cca 12 km. Hotel je od sesterského hotelu Hilton Fayrouz Resort s vlastní pláží oddělen jen silnicí. V blízkosti se nachází velký počet nákupních a zábavních možností.

K hotelovému zařízení patří přijímací hala s recepcí, hlavní restaurace s venkovní terasou, 2 à-la-carte restaurace, karibský bar, obchody, konferenční místnost.
Venku se nachází 7 bazénů se skluzavkami, jeden z nich je vyhřívaný a jeden má jacuzzi, dále poolbar, snackbar, sluneční terasa. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma. Hosté mohou také využít služby sesterského hotelu.

V ceně ubytování je billiárd, fotbal, volejbal, aerobic, různé animační programy. Za poplatek je stolní tenis, tenis, centrum potápění, vodní sporty, driving range a putting green - veškeré sportovní aktivity v Hilton Sharm Fayrouz Resortu.
Pro nejmenší hosty je k dispozici dětský bazén, hřiště a animační program v dětském klubu (4 - 12 let).

Hotel disponuje celkem 314 pokoji a několika junior suitami. Pokoje jsou prostorné, moderně a komfortně vybavené vanou nebou sprchou, WC, fénem, telefonem, sejfem, televizí se satelitem, žehličkou a žehlícím prknem, minibarem, kávovarem, klimatizací a balkónem nebo terasou.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, pozdní snídaně u bazénu, zmrzlina, odpolední káva, čaj a pečivo, půlnoční občerstvení, místní alkoholické a nealko nápoje od 11 do 24 hodin.

(údaje jsou z roku 2010)

Egyptský hotel Hilton Sharm Dreams Resort s bazénem
Egyptský hotel Hilton Sharm Dreams Resort - ubytování

Místo

Hilton Sharm Dreams Resort 27° 54' 56.52" N, 34° 19' 34.8528" E

Komentáře

Nejraději bych do tohoto hotelu jel znova, byla to jedna z mých nejhezčích dovolených. Původně jsme přemýšleli, že pojedeme do Marriottu, ale pak, když jsme byli v Hilton Dreams a později si prohlédli Marriot, byli jsme rádi, že jsme se rozhodli pro Hilton Dreams. Dovolená byla výborná, velmi jsme litovali, že jsme nemohli zůstat déle. Celková cena a jídlo byly velmi dobré. Vše bylo perfektní, velmi vhodné pro děti.
Location

Egypt na Facebooku