Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Imperial Shams Abu Soma, Safaga

Egyptský hotel Imperial Shams Abu Soma, Soma Bay

Komfortní hotel Imperial Shams Abu Soma se nachází přímo na dlouhé písčité pláži v oblasti Abu Soma. Hurghada je vzdálená od hotelu asi 65 km, Safaga asi 8 km, kam se dostanete místním busem za poplatek.

Hotel nabízí 322 pokojů a najdete zde přijímací halu s recepcí, hlavní restauraci, 2 restaurace á la carte, lobby bar, internetovou kavárnu a diskotéku. V udržovaných venkovních prostorách můžete využít 3 bazény se sladkou vodou (jeden z nich je vyhřívaný), dále pak oddělený bazén pro děti, sluneční terasu, bazénový bar a hřiště. Na pláži s plážovým barem i u bazénu jsou lehátka a slunečníky zdarma.
V hotelu najdete wellness se saunou, parní lázně a jacuzzi, vyzkoušet si můžete jízdu na velbloudech a koních, potápění a všechny motorizované druhy vodních sportů. Pro hosty je také v ceně ubytování jednou týdně masáž (20 minut), sauna (15 minut) a potápěčsko-šnorchlovací kurz. Zahrát si můžete tenis (osvětlení za poplatek), squash, billiár, stolní tenis, volejbal nebo si zacvičit v posilovně. Přes den a každý večer je pro hotelové hosty přichystaný animační a zábavný program.

Pokoje jsou moderní a nabízí vanu/WC, sejf, telefon, přístup k internetu (za poplatek), TV se satelitním příjmem, minichladničku, klimatizaci a balkon nebo terasu.
Dvojlůžkové pokoje superior jsou vybavené stejně jako pokoje běžné, ale navíc zde najdete župan, pantofle, přípravnu čaje/kávy, máte přístup do VIP společenské místnosti, možnost obědu á la carte v restauraci Porto Fino, 30-minutový přístup na internet, využití sauny, parní lázně a jacuzzi.

Stravování ultra all inclusive zahrnuje snídaně, obědy a večeře ve formě bufetu. Večeře v á-la-carte restauraci je možná po předchozí rezervaci. Odpoledne se podává káva,čaj, pečivo a také zmrzlina. Nabízí se i půlnoční snacky. Místní alkoholické a nealko nápoje jsou k dispozici od 10 do 6 hodin. Jednou týdně se naplňuje minibar na pokoji nealko nápoji.

(údaje jsou z roku 2010)

Egyptský hotel Imperial Shams Abu Soma - možnost ubytování
Pohled na hotelovou pláž Imperial Shams Abu Soma

Komentáře

Naše dovolená odpovídala našim představám a mohli jsme si perfektně odpočinout, jenom nás rušilo několik hostů. Dělali potíže například při jídle a všude se roztahovali, byli arogantní a bezohlední. Jídlo i pití nám moc chutnalo a opravdu se dalo z čeho vybírat.

Egypt na Facebooku