Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Intercontinental Abu Soma Resort, Soma Bay

Bazén u egyptského hotelu Intercontinental Abu Soma Resort

Exkluzivní 5-hvězdičkový luxusní hotel Intercontinental Abu Soma Resort byl otevřen na začátku roku 2004 a leží přímo na překrásné, soukromé písečné pláži Abu Soma. Malá, palmami porostlá výspa rozděluje pláž na dvě zátoky. Safaga leží od hotelu asi 12 km jižně a město Hurghada asi 35 km severně. Hotelovým busem se dostanete do Hurghady za poplatek.

Příjemné a rozsáhlé zařízení vám nabízí přes 440 pokojů, 4 restaurace (italskou, řeckou, libanonskou a originální anglickou hospodu), plážový bar, bazén, snackbar, diskotéku, salon krásy, business centrum s internetem, velký bazén se sladkou vodou a s integrovaným bazénem pro děti, dále pak také sluneční terasu. Lehátka, slunečníky a osušky jsou na pláži a u bazénu zcela zdarma. K hotelu patří také malá nákupní podloubí.

Pro sportovně aktivní návštěvníky se nabízí stolní tenis, fitness centrum, jacuzzi, parní lázeň, vodní gymnastika a šipky. Za poplatek si můžete zahrát tenis, zkusit windsurfing, kitesurfing, plachtění, potápění, šlapadla, vybavení pro šnorchlování, biliár, jízdu na koní nebo využít služeb masérů. Ve vzdálenosti zhruba 15 km najdete Cascades Golf & Country Club s 18-jamkovým golfovým hřištěm. Dopravit se můžete z hotelu ke golfovému hřišti a zpět zdarma hotelovým busem.
Pro malé hosty od 4 do 12 let je k dispozici miniklub, dětský bazén, hřiště a speciální jídla pro děti. Na požádání a za poplatek hotel zajistí také hlídání dětí.

Hotel nabízí komfortní a vkusně zařízené dvojlůžkové pokoje s koupelnou/WC, fénem, župany, sejfem, TV se satelitním příjmem, minibarem, prostorem pro vaření kávy a čaje, klimatizací a také s balkonem, částečně s výhledem na moře. Nabízí se také dvojlůžkové pokoje s přímým výhledem na moře.

(údaje jsou z roku 2010)

Jedn z pokojů hotelu Intercontinental Resort Abu Soma Resort, Egypt
Egyptský hotel Intercontinental Resort Abu Soma Resort - ubytování
Pohled na hotelovou pláž Intercontinental Resort Abu Soma Resort

Komentáře

Docela odpočinková i sportovní dovolená. Obzvlášť si nemůžeme vynachválit přátelský a ochotný personál. Byli jsme tu už potřetí a příští rok pojedeme určitě zase. Hotel je velkolepý, všude je zeleň a květiny. Jídla jsou pestrá a mohli jsme si vybírat ze široké nabídky. Taky pro děti tu je extra výběr. Je tu hodně možností ke sportování a zařízení jsou velmi udržovaná. Líbí se nám také prostor s bazény a bazén pro rodiny s dětmi.

Egypt na Facebooku