Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Jaz Makadi Golf, Makadi

Egyptský hotel Jaz Makadi Golf v Makadi s golfovým hřištěm

Hotel Jaz Makadi Golf byl otevřen na podzim roku 2008 a je umístěn u 18-jamkového golfového hřiště Madinat Makadi. Nabízí kouzelný výhled přes zátoku Makadi Bay na Rudé moře. Hotel leží asi 30 km jižně od letiště Hurghada.
Dlouhá písčitá pláž je vzdálená asi 1 km, ke které jezdí pravidelná autobusová linka. Korálové útesy, které dosahují zčásti až ke břehu, nabízí ideální podmínky pro šnorchlování.

Luxusní zařízení Jaz Makadi Golf nabízí celkem 72 pokojů, které jsou rozděleny do 6 pater. Hotel je ideální pro golfisty a hosty, kteří hledají klid. K hotelovému zařízení patří moderní uvítací hala s recepcí, prostor s posezením, hlavní restaurace, bar, klubový dům a obchody. Ve venkovních prostorách se nachází bazén se sluneční terasou. Na pláži najdete bar, lehátka a slunečníky jsou na pláži i u bazénu zdarma.
Využijte také služeb Makadia spa centra s různými wellness procedurami. V okolí hotelu se nachází několik golfových hřišť, výbavu si můžete pronajmout na místě.

Komfortně zařízené dvojlůžkové pokoje mají koupelnu/WC, fén, telefon, sejf, TV se satelitním příjmem, minibar (za poplatek), klimatizaci a balkon nebo terasu.

Stravování: Lze si zamluvit snídaně nebo polopenzi. U polopenze si můžete vychutnat nabídku Dine-Around, kdy můžete večeřet i v restauraci jiného hotelu, kam vás dopraví autobus.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Jaz Makadi Golf v Egyptě - možnost ubytování

Egypt na Facebooku