Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Jaz Makadi Star Resort & Spa, Makadi Bay

Egyptský hotel Jaz Makadi Star Resort, pohled na bazén

Luxusní hotel Jaz Makadi Star Resort & Spa u zátoky Makadi je postaven v núbijském stylu a kombinuje dovolenou na pláži s wellness. Provoz byl zahájen v květnu roku 2005. Nachází se asi 400 m od dlouhé písčité pláže. Útes směřuje až k pláži a poskytuje milovníkům šnorchlování a potápění ideální podmínky pro jejich podvodní průzkumy. K letišti Hurghada se dostanete po 30 km severním směrem.

Vkusně zařízený hotel s celkem 167 pokoji vám nabízí elegantní uvítací halu s recepcí, přístup na internet, hlavní restauraci s terasou, několik restaurací á-la-carte, coffee-shop, několik barů, terasu, koutek shisha a amfiteátr. Ve venkovních prostorech najdete plavecký bazén se sladkou vodou a bazénový snack bar. Na pláži i u bazénu můžete zdarma využívat slunečníky, lehátka i osušky.
Pro děti je připraven dětský bazén (vyhřívaný), hřiště a také hlídání v miniklubu pro děti od 4 do 10 let. Hotel nabízí také speciální dětská menu a vysoké židličky v restauraci.
Zahrát si můžete tenis (umělé osvětlení a škola tenisu za poplatek), stolní tenis, plážový volejbal a vodní pólo. Za poplatek si mohou hosté Serena Spa užívat saunu, turecké lázně, jacuzzi, masáže, koupele a mnoho dalšího. Na pláži si můžete vyzkoušet různé vodní sporty u místních provozovatelů za poplatek, např. šlapadla, vodní lyže, školu potápění, surfování a plachtění na katamaránu. Denně hotel pořádá animační program a večerní zábavu s živou hudbou a tancem.

Dvojlůžkové pokoje jsou komfortně zařízené a najdete zde sprchu/WC, fén, sejf, telefon s přímou volbou, TV se satelitním příjmem, minibar, klimatizaci a balkon nebo terasu.

Stravování: All inclusive - zahrnuje snídani, oběd a večeři ve formě bufetu. Snacky, káva, čaj i pečivo se podává od 16 do 17 hod. Místní alkoholické a nealko nápoje se podávají nepřetržitě po celý den. Jednou denně je minibar na pokoji naplněn nápoji.

(údaje jsou z roku 2010)

Egyptský hotel Jaz Makadi Star Resort - možnost ubytování

Komentáře

Byli jsme moc spokojení s přátelským a kompetentním personálem i s krásným hotelem. Užili jsme si opravdu odpočinkovou dovolenou. Také pokoj se nám moc líbil. Jídlo jsme mohli vybírat ze široké nabídky a i vegetariáni měli z čeho vybírat. Hotel není moc pro sportovce, ale pro ty co hledají odpočinek je jako stvořený.

Egypt na Facebooku