Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Kempinski Soma Bay, Soma Bay

Egyptský hotel Kempinski Soma Bay

Kempinski Soma Bay je hotel, který byl otevřen nově v roce 2009. Má orientální design, který se stará o pohádkové prostředí a nabízí nádherný výhled na moře a okolní hory. Přepychové hotelové zařízení s vodopády, lagunami, bazény a s písečnou pláží v délce asi 400 m, se rozprostírá na ploše 17 hektarů podél Rudého moře. Hotelový bus spojuje hotel renomované skupiny "Kempinski" s PGA golfovým hřištěm "The Cascades Golf Club" a s thalassocentrem "Les Thermes Marines". K letišti Hurghada je to asi 45 km.
V komplexu máte k dispozici několik restaurací jako Main Restaurant (snídaňový a večerní bufet), Fusion (á-la-carte, speciality z oblasti Pacifiku), Italian Restaurant (á-la-carte s italskými pokrmy), mnoho barů, několik bazénů, 2 bazény pro děti, klub pro děti (vícejazyčný).

Nabízí se také Health Club & Spa s fitness, whirpoolem, saunou, parními lázněmi a masážemi. Za poplatek si můžete zahrát squash, tenis (s umělým osvětlením), vyzkoušet surfování, plachtění nebo kitesurfing. K dispozici je také 18-jamkové golfové hřiště "Cascades Golf & Country Club".
Za poplatek lze zamluvit různé potápěčské akce u místních provozovatelů. Škola pro potápěče Orca je vzdálená asi 5 minut.

Hotel má 325 pokojů. Pokoje s výhledem na moře (39-42 m2) jsou převážně v horních patrech hotelu, moderně zařízené s koutem k posezení, koupelnou, fénem, županem, TV s plochou obrazovkou, přístup k internetu, telefon, minibar, klimatizace, balkon nebo terasu a krásný výhled na moře.
Pokoje Laguna Club Sea View (39-42 m2) - exkluzivní pokoje s vlastní recepcí a klubovou společenskou místností mimo jiné s WLAN, balkonem nebo terasou, s výhledem na přístav Soma Bay.
Junior Suite Sea View (45-75 m2) - prostorné suity s kombinovaným prostorem pro spaní a obývacím prostorem, balkonem a přístupem do společenské místnosti.
Deluxe Suite Sea View (75-120 m2) jsou stejné jako Junior Suite, ale jsou větší a s odděleným obývacím pokojem a ložnicí.

(údaje jsou z roku 2010)

Egyptský hotel Kempinski Soma Bay - možnost ubytování

Komentáře

Celá dovolená od začátku až dokonce byla prvotřídní. Moc tento hotel doporučuji a taky kitesurfing. Personál byl moc přátelský a vstřícný. Je to tu super pro ty, kteří jsou zastánci luxusní aktivní dovolené (surfing, potápění, golf) nebo pro wellness hosty.

Egypt na Facebooku