Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Magic Life Kalawy Imperial, Safaga

Egyptský hotel Magic Life Kalawy Imperial, pohled na bazén

Hotel Magic Life Kalawy Imperial leží přímo na písčito-kamenité pláži u zátoky Kalawy a sousedí s nedotčenou chráněnou krajinnou oblastí. Korálový útes v bezprostřední blízkosti vám nabízí skvělou příležitost k potápění a šnorchlování ve fantastickém podvodním světě. Nejbližší město Safaga leží asi 30 km odsud, k letišti Hurghada je to asi 90 km.

Hotelový areál se rozkládá na ploše 117 000 m2, má jednu hlavní budovu a 14 dvou až třípatrových vedlejších budov. Navazující pláž umožňuje přímý vstup do laguny. K útesu se dostanete přes můstek, který měří 220 m. V blízkosti leží několik nejkrásnějších potápěčských oblastí světa.
Gurmáni si mohou užít výborných pokrmů v hlavní restauraci a v různých restauracích á-la-carte (nutná rezervace předem). Občerstvit se můžete také v různých barech nebo v kavárně Baladi.
V zahradě najdete několik bazénů a také děti oddělený dětský bazén. Na pláži i u bazénu jsou lehátka, slunečníky a osušky zdarma.
Hotel dále nabízí amfiteátr, diskotéku, přístup k internetu (podle dostupnosti), základnu pro potápění (za poplatek), dětské hřiště, kadeřnictví, různé obchody a wellness centrum (za poplatek). Během celého dne i večera se pořádají různé zábavní a animační programy pro děti i dospělé.

Pokoje jsou klimatizované a najdete zde sprchu, WC, fén, telefon s přímou volbou, TV se satelitním příjmem, hudební kanál, balkon nebo terasu. Rodinné pokoje s výhledem na moře s maximální obsazeností 4 dospělé osoby se skládají ze dvou ložnic, které jsou oddělené dveřmi.

Stravování: All inclusive - zahrnuje snídani, oběd a večeři ve formě bufetu, "potápěčskou" snídani, různé snacky, 3 restaurace á-la-carte, odpolední kávu a koláče, místní nealko a alkoholické nápoje a různé koktejly.

(údaje jsou z roku 2010)

Pohled na písečnou pláž, egyptský hotel Magic Life Kalawy

Komentáře

Vůbec nic nám tady nechybělo. V hotelu Magic Life jsme se cítili moc dobře. Byla to prostě skvělá dovolená. Užili jsme si taky wellness s masážemi. Hotelové zařízení se udržuje a každý si tu najde svoje místečko, ať už v relaxačním bazénu nebo na pláži, v bazénu pro aktivity nebo v dětském bazénu se skluzavkami. Hotel se hodí pro lidi všeho druhu. Všude se nabízeli možnosti ke sportování, nám ale stačilo jenom wellness. Líbila se nám taky kouzelná udržovaná zátoka ke koupání. Bazén s aktivitami i relaxační bazén jsou skvěle umístěny, protože jsme se mohli z nich dívat na moře. Pokoje jsou zařízené vkusně a je tu dostatek skříní a komod pro uložení věcí. Personál byl pozorný a přátelský a hezky si nás rozmazloval. Chtěli jsme si hlavně zarelaxovat, tak jsme se ani nezúčastnili žádných výletů. Nicméně jejich nabídka byla dost velká. Hotel leží v nedotknuté přírodě, daleko od všeho hluku a shonu, což nám dost vyhovovalo. Nabídka jídla i pití byla pestrá a konali se tu také tématické večery. Jídlo nám moc chutnalo. Všechno se připravovalo s láskou a bylo moc krásně naservírováno. Pro děti hotel také nabízí dobré podmínky.