Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Makadi Palace, Makadi

Egyptský hotel Makadi Palace, pohled na bazén

Luxusní hotel Makadi Palace byl otevřen v květnu 2005. Leží na velké, přírodní pláži (doporučujeme si vzít s sebou boty do vody) u zátoky Makadi. Asi 24 km je vzdálené letiště Hurghada, kam se můžete tam dopravit busem, který jezdí několikrát denně do Grand Mallu a pak do Hurghady. K sousednímu hotelu Grand Makadi se dostanete po překrásné plážové promenádě.

V hotelovém zařízení vás překvapí uvítací hala, která vás ohromí zajímavou architekturou. Jídlo si můžete vychutnat ve 3 hlavních restauracích, 3 dalších restauracích a v gril restauraci, kterou najdete na pláži a patří také k hotelovému zařízení Makadi Palace. Relaxovat můžete u bazénového komplexu, který zabírá plochu 800 m2. Děti se mohou vydovádět v odděleném dětském bazénku. Mohou také navštívit (od 4 do 12 let) ETI dětský miniclub, kde najdou dětský bazén, dětské hřiště, hrad k lezení a kino. Na pláži se nachází rodinná restaurace "Mermaid" se speciálním menu pro vaše ratolesti.
Hotel denně nabízí různé animační programy se sportovními aktivitami, hrami a soutěžemi. Večer si můžete užívat zábavný program a živou hudbu.

Pokoje jsou rozděleny do 5 pater, všechna jsou komfortní a velmi vkusně zařízená. Najdete v nich koupelnu a WC, telefon, TV se satelitním příjmem, klimatizaci, sejf, ledničku, fén, pohodlné posezení a balkón nebo terasu.

Stravování: All inclusive - snídaňový bufet v restauracích "Discovery" a "Dome". Obědový bufet se podává v restauracích "Melange" a "Rendez-vous". Večeřové bufety probíhají v restauracích "Melange", "Al Fresco", "Dome" a "Sunset Grill". Thajské speciality vám hotel nabídne v "Thai Garden". V sousedním hotelu Grand Makadi můžete vyzkoušet restaurace "Leonardo", "Tarboush" a "Island Pool".

(údaje jsou z roku 2010)

Egyptský hotel Makadi Palace - možnost ubytování

Komentáře

Byli jsme naprosto spokojení a opravdu jsme si moc dobře odpočinuli. Jenom průvodcovství výletů v hotelu bylo neflexibilní a šálek kávy v 5 hod ráno před výletem byl v 5 hvězdičkovém hotelu v all inclusive problém. Také jsme nemohli výlet zaplatit kartou Mastercard. Ale výlety samotné byly moc dobře organizované a vedené. Shrnuli bychom to jedním slovem - dovolená snů.

Egypt na Facebooku