Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Marriott Beach Mountain Resort, Naama Bay

Egyptský hotel Marriott Beach Mountain

Pětihvězdičkový hotel Marriott Beach Mountain leží v letovisku Sharm El Sheikh, v zálivu Naama Bay a v bezprostřední blízkosti pláže. Promenáda s velkým množstvím obchodů a zábavních podniků je vzdálena jen několik málo minut chůze, centrum Sharmu asi 12 km. Vzdálenost k letišti Sharm el-Sheikh je pouhých 10 km.

Celý prázdninový resort se skládá ze 2 částí, Beach a Mountain. Část Marriott Mountain je tak trochu stranou, od zátoky je vzdálená cca 500 metrů. Mezi těmito dvěma budovami se nachází ulice. Hotel nabízí elegantní lobby s recepcí a koutkem k posezení, bufetové restaurace, á-la-carte restaurace, několik barů, kadeřnictví a obchody.
V udržovaných venkovních prostorách se nacházejí 2 velké bazény se sladkou vodou, jeden v Beach a jeden v Mountain, samostatný dětský bazén. sluneční terasy a bary. Lehátka, ručníky a slunečníky jsou u bazénů i na pláži k zapůjčení zdarma. Hosté mohou využívat veškeré zařízení obou částí.

V ceně ubytování je aerobic, posilovna a sauna. Za poplatek je billiárd a velký výběr vodních sportů na pláži u místních provozovatelů. Hotel má vlastní potápěčské centrum s profesionálním personálem. Denně se konají večerní zábavní programy s živou hudbou.

Komfortní pokoje (v části Marriott Mountain) jsou vybavené vanou, WC, fénem, telefonem, televizí se satelitem, hudebním kanálem, sejfem, minibarem, klimatizací a balkónem nebo terasou s výhledem do zahrady.
Pokoje superior (v části Marriott Beach) mají stejné vybavení, výhled je možný do zahrady, na bazén nebo na moře.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - snídaně a večeře se podávají formou pestrého bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Marriott Beach Mountain - ubytování

Místo

Hotel Marriott Beach Mountain Resort 27° 54' 59.1984" N, 34° 19' 56.982" E
Location

Egypt na Facebooku