Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Marriott Hurghada Beach Resort, Hurghada

Hotel Marriott Hurghada Beach Resort

Oblíbený komfortní hotel Marriott Hurghada Beach Resort leží na pěkném poloostrově ve městě Hurghada a má vlastní hotelovou písčitou pláž. Centrum turistického místa Sakkala je vzdálené asi 4 km.
Hotelový areál vyšší kategorie má celkem 283 pokojů. Je zde vstupní hala s recepcí, restaurace, italská restaurace (výběr z jídelního lístku), kavárna, bary, obchody. Ve všech veřejných prostorách hotelu je internetové připojení WLAN.
Ve venkovním areálu najdete atraktivní sladkovodní bazén se sluneční terasou a snack-barem. Lehátka, slunečníky a osušky jsou u bazénu i na pláži zdarma. Pro děti je v hotelu miniklub s hlídáním (4 až 12 let), samostatný dětský bazén, dětské hřiště.
V ceně pobytu je stolní tenis, šipky, plážový volejbal. Za poplatek 2 tenisové kurty, 2 squashové kurty, sauna, vířivka, masáže. Na pláži můžete využít potápěčské centrum a další různé vodní sporty nabízené místními provozovateli.

Komfortní pokoje superior mají koupelnu/WC, fén, telefon, satelitní TV, malou ledničku, trezor, klimatizaci, balkón s výhledem na moře.
Prezidentské suity (pro 2 – 4 osoby, max. 3 dospělé osoby) jsou stejně vybavené jako pokoje, ale navíc mají samostatnou ložnici.

Stravování: Polopenze (snídaně a večeře) - formou bohatých švédských stolů.

(údaje jsou z roku 2010)

Bazén a pláž u hotelu Marriott Hurghada Beach Resort

Komentáře

Byla jsem poprvé na dovolené v Hurghadě. Zaplacená cena a poskytnuté služby jsou v hotelu Marriott výborné. I příště si zkrátím pobyt v rakouských Alpách a další koupací dovolenou strávím v hotelu Marriott. Hotelová pláž byla velmi udržovaná. Zvláště se mi líbil velký bazén a uměle vytvořený ostrov před hotelem. Pokoj bezvadný. Paní na recepci velmi kompetentní, vždy příjemná, ochotná pomoci. Dlouhé procházky po pláži nejsou možné. Ocenila jsem, že ulice s obchody v Hurghadě jsou snadno dosažitelné pěší chůzí a večerní procházky jsou zde velmi příjemné. Nabídka pokrmů v hotelu vynikající. Zejména u snídaně byla možnost si vybrat čerstvě připravené jídlo.

Egypt na Facebooku