Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Menaville, Safaga

Egyptský hotel Menaville Safaga, pohled na bazén

Hotel Menaville Safaga se nachází v klidné oblasti letoviska Safaga, přímo na nádherné písčité pláži patřící k hotelu. Centrum Safagy je vzdálené asi 6 km.

Přepychový a vkusně zařízený hotelový komplex nabízí 294 pokojů a nádhernou rozsáhlou zahradu. Najdete zde také přijímací halu s recepcí (sejf zdarma), posezení, internetovou kavárnu a lobby bar, společenskou místnost s TV, hlavní restauraci, restauraci á-la-carte na pláži a nákupní promenádu.
Ve venkovních prostorách můžete využít velký bazén se sluneční terasou a snackbar. Osvěžit se můžete také v plážovém baru. Na pláži i u bazénu jsou lehátka, slunečníky a osušky zdarma.

Ze sportovních aktivit se zdarma nabízí stolní tenis, volejbal, šachy a posilovna. Za poplatek pak tenis, sauna, jacuzzi, solárium, masáže, surf a potápěčské centrum. Přes den hotel pořádá animační programy. Pro děti je připraven miniklub, dětský bazén a hřiště.

pokojích je k dispozici vana nebo sprcha/WC, telefon, TV se satelitním příjmem, minibar (za poplatek), klimatizace a balkón nebo terasa.
Stravování: Polopenze nebo all inclusive - všechna jídla ve formě bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Egyptský hotel Menaville Safaga - možnost ubytování

Komentáře

Byli jsme tu moc spokojení a určitě bysme se sem chtěli zase někdy vrátit. Jen nás občas rušili samotní hosté, kteří se kvůli něčemu neustále rozčilovali a ostatní otravovali. To ovšem s hodnocením hotelu nemá nic společného. Personál neustále pracoval buď v zahradě nebo na pláži. Zahrada je velmi udržovaná a překrásná. Pokojští udržovali pokoje v perfektním stavu. Vždy jsme měli dost čistých ručníků. Jde o klidný hotel. Obchody máte před domem a ve směru na Soma Bay taky před ostatními hotely. U výletů je skoro vždy nutný transfer do Hurghady, který trvá asi hodinu jízdy. Můžete ale jet z hotelu přímo ke šnorchlování a potápění, což je naprosto senzační. Kdo hledá klid, plavání a slunění a chce šnorchlovat, tak si to tu opravdu dost užije. Jídlo bylo pestré, pro každého se tu něco našlo. Ryby byly čerstvé a chutné, večer se podávalo vždycky něco zvláštního jako například tuňák, holoubátka, husa atd. Animace pro nás nebyly tak důležité. K dispozici tu jsou tenisová hřiště, fitness centrum je za poplatek v prostoru pro wellness a je výborně zařízené. Nabízí tady také masáže a kosmetiku. Užívali jsme si rozlehlou, nádhernou písčitou pláž. Vstup do moře je na široké ploše, pomalu sestupující a písčitý. Najdete zde obrovský prostor kolem lehátek a slunečníků. Pláž se velmi udržovala, personál na pláži byl ochotný a milý.

Egypt na Facebooku