Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Mövenpick Resort

Hotel Mövenpick Resort v letovisku El Gouna

Luxusní hotel leží přímo na oblázkovo – písečné pláži, asi 35 km od letiště v Hurghadě. Samotné centrum Hurghady je vzdálené asi 25 km. Hotelový komplex leží na poloostrově o rozloze asi 200 tisíc m2 přímo na pláži, je obklopený bujnými zahradami a tichými lagunami. Svou polohou navozuje správnou prázdninovou náladu.

Prostorné, komfortní pokoje mají klimatizaci, telefon, TV, minibar, trezor, sprchu/WC, fén, balkón nebo terasu. Pro děti do 11 let je možnost přistýlky. Další možností jsou 2 pokoje propojené spojovacími dveřmi. Architektonicky moderní hotelový komplex se skládá z osmi malých budov (dvoupatrových a čtyřpatrových) a má k dispozici 576 pokojů.

Pro komfort hostů slouží hlavní hotelová restaurace ve vnitřním prostoru s velkou terasou, s mezinárodní i místní kuchyní, která je nabízena formou bohatých švédských stolů. Najdete zde i další restaurace s výběrem z jídelního lístku (kuchyně středozemní, thajská, orientální a rybí speciality), bary, internetovou kavárnu, butiky a další.

Malé Benátky u Rudého moře zvou k odpočinku, relaxaci a příjemným prožitkům. Pro malé hosty je k dispozici bazén, dětské hřiště s mezinárodním miniklubem (pro děti 5 až 12 let). Možnost domluvy hlídání dětí za poplatek. Malý mezinárodní animační tým každodenně připravuje různé hry, sportovní turnaje, po večeři hudební animace, taneční večery a folklórní představení.
Přímo v hotelovém komplexu je potápěčská škola Dive Tribe, několikrát vyznamenaná PADI certifikátem.

Pláž u hotelu Mövenpick Resort El Gouna

Komentáře

Jsem stálým hostem tohoto hotelu, vracím se sem každý rok, a to bych určitě nedělala, pokud bych zde nebyla spokojená. Hotel Mövenpick El Gouna je mým druhým domovem. Jezdím sem pravidelně již 11 let, pokoj je vždy čistý, bezbariérový (pro mě v tuto chvíli velmi důležité), personál velmi ochotný a příjemný. Domluva s personálem anglicky, italsky a francouzsky. Jen velmi málo německy. Hotel má velmi pěknou polohu na pobřeží Rudého moře, nákupní možnosti asi 10 minut pěší chůze. Velkorysý areál, vše snadno k dosažení a pěkně udržované. Strava velmi různorodá, v každé restauraci je orientace na jinou chuť a jinou kuchyni. Jelikož mám momentálně zlomenou nohu, využívala jsem jen tu nejbližší, naprosto mi vyhovovala. Sportovních aktivit jsem tentokrát nevyužívala (noha v sádře). Pláž jsem měla přímo před pokojem, takže jsem jen otevřela dveře na terasu a dívala se přímo na moře, prostě jak ve snu.

Egypt na Facebooku