Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Novotel Sharm El Sheikh Palm, Naama Bay

Egyptský hotel Novotel Sharm El Sheikh Palm s bazénem

Pětihvězdičkový hotel Novotel Sharm El Sheikh Palm, který byl nově otevřen v létě 2007, se nachází v centru Naama Bay oblíbeného letoviska Sharm el Sheikh. Od pláže ho dělí jen jedna ulice, stejně jako sesterský hotel Novotel Beach Sharm el Sheikh. Pláž je dle místa ubytování vzdálena 500 - 700 m. Obchody a zábavní podniky jsou vzdálené několik málo minut chůze a mezinárodní letiště cca 12 km.

Celý hotelový resort disponuje celkem 185 pokoji. Každá z obou budov nabízí přijímací halu s recepcí a hlavní restauraci s terasou. Dále se zde nachází á-la-carte restaurace, kavárna, bar, salón krásy, obchod se suvenýry.
Ve venkovních prostorách se nacházejí čtyři vyhřívané plavecké bazény se sladkou vodou, sluneční terasa a bary. Lehátka, ručníky a slunečníky jsou u bazénu i na pláži zdarma. Hosté mohou využít veškerou nabídku služeb, kromě hlavní restaurace, sesterského hotelu Novotel Beach Sharm el Sheikh.

Pro děti od 4 do 12 let se nabízí animační program v miniklubu, samostatný dětský bazén a hřiště. Ze sportovních aktivit můžete vyzkoušet aerobik, aqua aerobik, plážový volejbal, stolní tenis či posilovnu. Za poplatek jsou parní lázně, whirlpool a masáže, vodní sporty na pláži od místních provozovatelů.
Hotel také pořádá denní animační programy a pravidelné večerní zábavy.

Komfortní pokoje jsou vybavené koupelnou s vanou a WC, telefonem, sejfem, televizí se satelitem, minibarem, klimatizací a balkónem nebo terasou.
Stravování: Snídaně nebo polopenzí formou bohatého bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Egyptský hotel Novotel Sharm El Sheikh Palm - ubytování
Egyptský hotel Novotel Sharm El Sheikh Palm s bazénem

Místo

Hotel Novotel Sharm El Sheikh Palm 27° 54' 56.34" N, 34° 19' 52.1256" E
Location

Egypt na Facebooku