Jste zde

Domů » Rudé moře » Hurghada

Hotel Oberoi Sahl Hasheesh, Hurghada

Hotel Oberoi Sahl Hasheesh v letovisku Hurghada

Hotel má klidnou polohu, přímo na 850 metrů dlouhé písčité pláži. Vstup do moře je přes korálové útesy, přes které vede molo, obuv do vody je tedy nezbytná. Přímo ideální podmínky pro šnorchlování a potápění jsou hned u hotelového skaliska. Rušné městečko Hurghada s obchody a bazary je vzdálené od hotelu asi 20 km.

Rozsáhlý hotelový areál byl zařizován s láskou a péčí a je tu dbáno na detaily. V areálu je k dispozici bar, bazén, 2 integrované vířivky a dokonce i knihovna s DVD půjčovnou. Bar u bazénu i snack-bar lákají svým občerstvením a lahůdkami.
V komlexu je celkem 102 pokojů. Ubytování v suitách, vkusně a luxusně zařízených. Deluxe-suity (asi 85 m2) mají koupelnu se zapuštěnou mramorovou vanou, výhled do dvora a do zahrady, WC, bidet, fén, kosmetické zrcadlo, satelitní TV, DVD přehrávač, internetové připojení, telefon, trezor, možnost vaření kávy či čaje, minibar, klimatizaci/topení, terasu. Ložnice je opticky oddělená od obývacího prostoru. Elegantní superior-deluxe-suity mají navíc samostatnou sprchovou kabinku. Grand-suity (asi 125 m2) mají k tomu všemu navíc vlastní vytápěný bazén.

Snídaně je podávána formou rozmanitých a bohatých švédských stolů, přes den restaurace u bazénu nabízí lehké občerstvení, korunované nádherným výhledem na Rudé moře. Večer si užijete kulinářské umění v hlavní restauraci, kde je podávána středozemní kuchyně nebo si lze v další restauraci vybírat z jídelního lístku indické nebo libanonské speciality. V prostoru Gourtyard probíhá stravování pod širým nebem, na výběr jsou pochoutky z obou restaurací.

Ke sportovním aktivitám lze využít osvětlené tenisové kurty, posilovnu, saunu, páru, různé masáže, na pláži potápěčskou školu. Pro relaxaci hraje večer živá hudba.

Hurghada - bazén v hotelu Oberoi Sahl Hasheesh
Geografie: 

Komentáře

Byli jsme velmi spokojení. Jedna z našich nejhezčích dovolených. Velmi přívětivý personál, od pokojské až po manažera hotelu, pana Markuse Schneidera. Neumím si představit lepší hotel. Vše bylo perfektní. Perfektní servis, perfektní personál, zejména v restauracích všichni úslužní, příjemní, všechna přání hostů byla beze zbytku plněna. Nechat se jen tak unášet, uvolněnější už dovolená ani nemůže být. Strava velmi rozmanitá, i pokrmy, které nebyly zrovna na jídelním lístku se daly bez problémů objednat. Obsluhující personál je také nabízel a doporučoval. Uvítali jsme, že hotel nepořádal animace, úžasně jsme si odpočinuli. Kvůli korálům, dosahujícím až ke břehu, se nám trochu obtížněji plavalo, ale přístupem do vody přes molo a následným dobrým vstupem se dalo i snadněji plavat. Ocenili jsme hlavně šnorchlování.

Egypt na Facebooku