Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Panorama Bungalows Resort, El Gouna, El Gouna

Hotel Panorama Bungalows Resort v El Gouně s bazénem

Oblíbený resort Panorama Bungalows leží na poloostrově, který je velký asi 30.000 m2. Poskytne vám nádherný výhled na ostrov El Gouna. Je vzdálený asi 1 km od pláže, která patří hotelu a dojedete k ní velice rychle na člunu. Hurghada se nachází asi 23 km odsud, letiště pak asi 30 km.

Komfortní prázdninové zařízení nabízí 152 pokojů. Patří k němu hlavní budova, 3 vícepodlažní vedlejší budovy, dále pak různé bungalovy. Toto zařízení hraničí přímo s lagunou. Dále nabízí uvítací halu s recepcí a lobby bar, restauraci, 3 bary a různé obchůdky. Ve venkovních prostorech si můžete vychutnat plavání v plaveckém bazénu se sladkou vodou. Děti se můžou vydovádět v odděleném dětském bazénku. Odpočinete si na sluneční terase nebo v bazénovém baru. Lehátka, opěrky a slunečníky můžete využívat u bazénu i na pláži zcela zdarma.
Hotel nabízí také sportovní a zábavné aktivity. Za poplatek například saunu, parní lázeň, whirpool a masáže a také různé možnosti vodních sportů na pláži u místních poskytovatelů. Zasportovat si můžete při plážovém volejbalu nebo posílit svaly v posilovně.

Pokoje v hlavní budově jsou vybavené koupelnou/WC, sejfem, televizí se satelitním příjmem, mini chladničkou a balkonem nebo terasou. Dají se vyuužít také jako jednolůžkové pokoje.
Pokoje v bungalovech se nachází v plážových, zahradních nebo vodních bungalovech. Jsou vybaveny koupelnou/WC, telefonem s přímou volbou, sejfem, televizí se satelitním příjmem, minichladničkou, klimatizací a terasou s výhledem do zahrady. Pokoje jsou uspořádány pro 2 - 3 osoby. Pokoje v bungalovech pro 2 - 4 osoby mají ložnici navíc.

Stravování all inclusive (snídaně, oběd a večeře) probíhá ve formě bohatých a rozmanitých bufetů. V průběhu dne se nabízí také také snacky v plážovém nebo lobby baru. Místní alkoholické a nealko nápoje jsou k dispozici od 10.00 - 24.00 hodin.

Hotel Panorama Bungalows Resort v El Gouně - pohled na bazén
Hotel Panorama Bungalows Resort s vodními bungalovy

Komentáře

Chtěli bychom do hotelu jet zase, pro vozíčkáře to byly nejdřív problémy, které ovšem šikovní řemeslníci během pár hodin vyřešily, například práh u dveří od pokoje. Bylo vidět, že se personál drží hesla, vše pro hosty. Cítili jsme se tady moc dobře. Pokoj byl velký a nacházel se v přízemí. V pokoji byl klid. Personál byl moc ochotný a všichni se chovali přátelsky. Pomáhali nám, protože můj manžel se pohybuje na kolečkovém křesle a já jsem měla zrovna zlomenou nohu. Sám manažer zařídil mému muži velký pokoj, aby se mohl sem s elektrickým vozíčkem pohodlně dostat. Je obdivuhodné, jak si kvůli nám manažer i personál dělal starosti. Už jsme jim za to také písemně poděkovali. Touto cestou tedy děkujeme ještě znovu. Jinak také poloha pokoje byla ideální. Taky co se týká jídla a pití, tak si nemůžeme vůbec na nic stěžovat.

Egypt na Facebooku