Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Premier Le Reve Hotel & Spa, Sahl Hasheesh

Egyptský hotel Premier Le Reve Hotel & Spa, pohled na bazén

Hotel Premier Le Reve Hotel & Spa je položený v nově budovaném turistickém letovisku Sahl Hasheesh přímo u pláže, patřící hotelu. Mezi pláží a hotelem láká k procházkám pobřežní promenáda, do centra města Hurghada je to asi 25 km.

Komfortní hotel vám nabízí přes 200 pokojů, rozdělených do 5 pater. Najdete zde přijímací halu s recepcí, hlavní restauraci, 4 restaurace á-la-carte (s rybí, japonskou, italskou a čínskou kuchyní), několik barů a obchodů.
V nádherně uspořádaném zahradním komplexu se nachází dva plavecké bazény se sladkou vodou a bazén s vodou mořskou. Lehátky, slunečníky i osušky dostanete na pláži i u bazénu zcela zdarma. Pro malé hosty hotel připravil dva oddělené dětské bazény a miniklub (4 - 12 let).
Můžete si zahrát tenis (osvětlení za poplatek), stolní tenis, šipky, billiár, využít víceúčelové sportovní hřiště, posilovnu, saunu, parní lázeň, jacuzzi nebo si zacvičit aerobik, vše zdarma. Za poplatek se nabízejí masáže v moderním Spa & Wellness centru. Denně probíhá animační a zábavný program s večerní show.

Pokoje jsou moderně a komfortně zařízeny (asi 49 m2). Najdete zde vanu nebo sprchu a WC, fén, šatní skříň, telefon, sejf, LCD TV se satelitním příjmem, minichladničku, přípravnu čaje/kávy, klimatizaci/topení a také balkón nebo terasu s výhledem na zahradu či moře (pokoje Superior).
Pokoje Deluxe mají stejné vybavení, ale najdete v nich koupelnu se dvěma umyvadly. Tyto pokoje leží v první řadě u pláže, s výhledem na moře. K využití hosté také mají krytý bazén a 30 minut masáží za pobyt.
Apartmány (1 - 3 osoby) se rozkládají na ploše 102 m2 a nabízí vám jacuzzi, oddělenou obývací a jídelní místnost, oddělené WC a velký balkón s výhledem na moře.

Stravování: All inclusive plus - snídaně, obědy a večeře formou pestrého bufetu. J1x týdně je v ceně večeře v jedné ze 3 restaurací á-la-carte (v restauraci s mořskými specialitami, čínské a italské restauraci), rezervace předem nutná. Káva, čaj a pečivo se podává od 16 do 18 hod. Místní alkoholické a nealko nápoje jsou v ceně neomezeně 24 hodin.

(údaje jsou z roku 2010)

Egyptský hotel Premier Le Reve Hotel & Spa - možnost ubytování

Komentáře

Naprosto senzační hotel, krásné zařízení. Co se týče jídla, tak je tu nejlepší jídlo z celého Egypta. Hotel je velmi klidný a vhodný jen pro páry.

Egypt na Facebooku