Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Premier Romance Boutique, Sahl Hasheesh

Egyptský hotel Premier Romance Boutique u pláže

5- hvězdičkový hotel Premier Romance Boutique leží na krásném místě Sahl Hasheesh, přímo na pláži. Hurghada je odsud asi 25 km a k letišti to je asi 22 km.

Hotelový komplex nabízí celkem 82 pokojů, které jsou rozděleny do 4 poschodí. Dále zde najdete uvítací halu s recepci, lobby bar, hlavní restauraci, 3 restaurace á la carte s italskou, čínskou a libanonskou kuchyní a také společenskou místnost s knihovnou, čistírnu a různé obchody, W-Lan internetový přístup (za poplatek).
V udržovaných venkovních prostorech je vyhřívaný plavecký bazén se sladkou vodou se sluneční terasou a také bazénový snackbar. Lehátka, osušky a slunečníky jsou zdarma.

Zdarma si můžete zahrát billiár, šipky a karetní hry. Za poplatek je k dispozici "klub zdraví" s fitness centrem, saunou a jacuzzi a na pláži můžete vyzkoušet různé druhy vodních sportů. Přes den hotel pořádá animační programy a večer příležitostně zábavné programy.

Pokoje Superior (asi 40 m2) jsou moderně vybavené, najdete v nich sprchu nebo vanu a WC, fén, sejf, LCD TV se satelitním příjmem, přístup k internetu (za poplatek), minibar (za poplatek), přípravnu kávy/čaje, klimatizaci a balkón nebo terasu.
Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu, večeře ve formě bufetu nebo menu.

(údaje jsou z roku 2010)

Egyptský hotel Premier Romance Boutique - možnost ubytování

Egypt na Facebooku