Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Prima Life Yara Beach Club, Soma Bay

Egyptský hotel Yara Beach Club, pohled na bazén

Hotel Prima Life Yara Beach Club se nachází přímo na pláži. Letiště Hurghada je vzdálené asi 45 km.

V hotelu najdete dvě patra s celkem 58 pokoji. V hotelu je dále recepce, internetový koutek (za poplatek), bar, hlavní restaurace a minimarket. Ve venkovních prostorách se nachází bazén se sluneční terasou a plážový bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu zdarma.
Ze sportovních aktivit se nabízí stolní tenis nebo plážový volejbal, za poplatek masáže. Hotel také pořádá animační programy.

Pokoje jsou vybaveny koupelnou/WC, fénem, TV se satelitním příjmem, klimatizací, telefonem a balkónem nebo terasou.
Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře ve formě bufetu, během dne různé snacky. Místní alkoholické a nealko nápoje jsou podávány od 11 do 23 hod.

(údaje jsou z roku 2010)

Egyptský hotel Prima Life Yara Beach Club - možnost ubytování

Komentáře

Byli jsme moc spokojení. Chtěli jsme hlavně klid a ten jsme tu měli. Naše pokoje byly směrem k pláži. Je to malé, příjemné zařízení. Nikdo si nemusí dělat starosti, že na něho nezbudou lehátka, byly buď u bazénu nebo na pláži. Chtěli jsme jen klid a sem tam si přečíst knížku a ležet pěkně na sluníčku a z toho důvodu byla naše volba stoprocentně správná. Kdo se tu cítí opuštěně nebo stranou, tak si může zamluvit nějaké výlety. Personál byl vždycky moc ochotný nám pomoct a splnit naše přání. Bylo jedno o jaký problém se jednalo, vždycky se nějak vyřešil. Mohli jsme si tu zahrát stolní tenis, volejbal a ještě několik plážových her. Probíhaly tu také animace, například gymnastika nebo tanec. Kdo si chce jenom zarelaxovat, tak tu bude určitě moc spokojený. Pláž je bez kamenů. Protože v této oblasti vane stále lehký větřík, tak je člověku na pláži moc příjemně. Ačkoli nemáme žádné děti, tak jsme viděli, že zaměstnanci děti dokázali zabavit.

Egypt na Facebooku