Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Pyramisa Beach Resort, Sahl Hasheesh

Egyptský hotel Pyramisa Beach Resort

Hotel Pyramisa Beach Resort leží přímo na pláži patřící hotelu, v exkluzivní turistické oblasti Sahl Hasheesh. Mezi hotelem a pláží se nachází promenáda, do města Hurghada se dostanete asi po 22 km.

Rozsáhlé hotelové zařízení nabízí 850 pokojů. Skládá se z hlavní budovy a 3-patrových vedlejších budov. Najdete zde přijímací halu s recepcí, hlavní restauraci a 3 restaurace á-la-carte (za poplatek), několik barů, internetový koutek (za poplatek) diskotéku (za poplatek), kadeřnictví, obchod se suvenýry, konferenční místnost a amfiteátr.
Ve venkovních prostorech se nacházejí 2 plavecké bazény se sladkou vodou a se sluneční terasou, plážový bar a bar u bazénu. Lehátka a slunečníky dostanete u bazénu i na pláži zdarma.

V ceně ubytování je tenisový kurt (osvětlení a rakety za poplatek), víceúčelové hřiště pro míčové hry, stolní tenis, boccia, plážový volejbal a fitnescentrum. Za poplatek si můžete zahrát billiard, navštívit wellness centrum se saunou, parní lázní, jacuzzi a masážemi. Místní provozovatelé nabízejí na pláži vodní sporty a centrum potápění.

Luxusní a komfortní pokoje jsou vybavené sprchou/WC, fénem, telefonem, TV se satelitním příjmem, sejfem, minibarem (naplnění za poplatek), klimatizací a balkónem nebo terasou.

Stravování: All inclusive - zahrnuje snídaně, obědy a večeře ve formě švédských stolů, pozdní snídaně pro spáče, od 12.30 do 17 hod. snacky, pizza a zmrzlina, odpolední káva, čaj a koláče, půlnoční snacky. Od 10 do 24 hod. jsou v ceně místní alkoholické a nealko nápoje.

(údaje jsou z roku 2010)

Egyptský hotel Pyramisa Beach Resort - možnost ubytování

Komentáře

Naše dovolená byla celkově velmi odpočinková i veselá, hotel můžeme doporučit i ostatním. Jen nás rušili ruští hosté chováním a bezohledností vůči ostatním lidem. Musíme také pochválit recepci, protože reagovali rychle a bylo na ně spolehnutí. Celkově jsme byli moc spokojení a proto se sem určitě v budoucnu zase vrátíme.

Egypt na Facebooku