Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Robinson Club Soma Bay, Soma Bay

Egyptský hotel Robinson Club Soma Bay s bazénem

Hotelové zařízení Robinson Club Soma Bay je postavené v orientálním stylu. Rozprostírá se na ploše přes 120 000 m2 mezi pouští a Rudým mořem a je ohraničené asi 500 m širokou, postupně se svažující písečnou pláží. Fascinující korálový útes leží před zátokou a blízko něho se nachází překrásný podvodní svět s ostrovem Tobia. Nejbližší město Safaga je vzdálené 18 km, letiště Hurghada asi 50 km a Luxor 240 km.

K hotelovému zařízení patří internetový koutek (za poplatek), hlavní restaurace s krásnou terasou, restaurace se specialitami a plážová restaurace, bar, obchody, bazar, hlavní bazén a bazén pro děti, WellFit-bazén, Chill-out-Lounge, divadlo, kino, Roby Club, lékař a místnost pro konání seminářů.

V nabídce je mnoho sportovních aktivit, můžete si zahrát např. plážový volejbal, tenis, golf na 18-jamkovém golfovém hřišti The Cascade. Využít můžete také fitness studio, vyzkoušet různá cvičení jako aerobic, jóga, spinning, pilates apod. Odpočinout si můžete ve wellness centru se saunou, parní lázní a spa nebo v 1 km vzdáleném thalasso centru "Les Thermes Marins des Cascades".
Za poplatek si můžete zapůjčit výbavu na šnorchlování, surf nebo katamarán (po předložení průkazu pro surfaře nebo na katamarán). Místní provozovatelé nabízejí také kitesurfing nebo šnorchlování a potápění.

Hotel nabízí komfortních 292 pokojů, k jejich vybavení patří sprcha/WC, toaletní zrcadlo, klimatizace (topení), TV se satelitním příjmem, fén, lednička, telefon s přímou volbou, sejf a balkón.

Stravování: Plná penze - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, pozdní snídaně pro spáče, občerstvení v plážové restauraci a půlnoční snack. Večer je otevřená restaurace se specialitami (nápoje za poplatek). Stolní víno, pivo, nealko nápoje, káva a čaj jsou k hlavním jídlům zdarma.

(údaje jsou z roku 2010)

Egyptský hotel Robinson Club Soma Bay - možnost ubytování

Komentáře

Byli jsme tu moc spokojeni a určitě si to tu zamluvíme i při naší příští dovolené. Hotel je jako stvořený pro nás jako pár. Osobně jsme litovali, když byly kolem nás rodiny s dětmi, které tu trávily dovolenou, protože tím trpěla romantická atmosféra prostředí. Naštěstí byl hotel během našeho pobytu zaplněný jen z jedné třetiny, tak měli všichni hosté dostatečný prostor sami pro sebe. Personál byl vždycky moc přátelský a choval se ochotně. Výběr a kvalita jídel byla senzační. Když srovnáme výběr při našem pobytu před 4 lety, tak jsme měli ovšem pocit, že se tu začalo trochu víc šetřit. Pláž tu je skvělá. Plážový bar nám úplně ve všem stačil, takže jsme nemuseli pořád chodit až do plážové restaurace. Hlavní bazén s travnatou plochou je moc hezký. Protože ho měly v zálibě rodiny s dětmi, tak jsme se radši přesunuli na pláž.

Egypt na Facebooku