Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sea Sun, Dahab

Egyptský hotel v Dahabu - Sea Sun

Egyptský Hotel Sea Sun se nachází přímo u moře. Na místní pláži je hrubý písek a v moři se místy vyskytují kameny, doporučují se proto boty do vody. Hotel leží asi 5 km od centra města Dahab.

V hotelu je k dispozici 72 pokojů. Najdete zde také recepci, restaurace, 4 bary a internetový koutek. Ve venkovních prostorech najdete vyhřívaný (mimo hlavní sezónu) bazén se sladkou vodou, plážový a bazénový bar. Lehátka, slunečníky a osušky můžete využívat u bazénu zcela zdarma. Pro nejmenší hosty je k dispozici hřiště a miniklub pro děti od 4 do 12 let.
Ze spotovních aktivit se nabízí volejbal, fotbal, billiár, šipky nebo posilovna. Parní lázeň a sauna jsou částečně za poplatek.

pokojích najdete vanu/sprchu, WC, klimatizaci, telefon, sejf (za poplatek), TV se satelitním příjmem, malou chladničku a balkón nebo terasu.
Stravování: Snídaně, polopenze nebo all inclusive. To zahrnuje snídaně, obědy a večeře ve formě bufetu, všechny místní alkoholické i nealko nápoje od 10 do 23 hod.

(údaje jsou z roku 2010)

Egyptský hotel Sea Sun s bazénem
Egyptský hotel Sea Sun - možnost ubytování

Komentáře

Na dovolené jsme si moc dobře odpočinuli. Konečně jeden hotel bez animace. Určitě se sem někdy vrátíme. Jídlo bylo super a hlavně všechno čerstvé. Nikdo neměl střevní ani žaludeční potíže. Ještě teď mám kontakt s hotelovým manažerem, opravdu se snažil dělat vše, aby byl každý spokojený. V okolí nejsou žádné obchody, ale do města se dostanete snadno po 5 km. Pláž není vhodná pro děti, hotel je spíš vhodný pro dospělé, kteří hledají trochu klidu a chtějí se potápět. Personál nám vycházel ve všem vstříc. U bazénu bylo velmi čisto, personál byl neustále u výdejních míst nebo pomáhal otevírat slunečníky nebo vyhledával stín pro lehátka. Pro rodiny s dětmi je to tu těžší. Personál se ale k malým dětem choval moc hezky, hlídal dokonce batolata, aby se mohly rodiče v klidu najíst. Pro děti od 6 let to tu ale může být trochu nuda.

Egypt na Facebooku