Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Serenity Makadi Heights, Makadi

Egyptský hotel Serenity Makadi Heights, pohled na bazén

Hotel Serenity Makadi Heights leží na písčité pláži, která patří k hotelu. Oblázky a korály dosahují až na pláž a přechodové můstky usnadňují přístup do hlubší vody, doporučují se proto boty do vody. V Hurghadě, která je odsud vzdálená asi 30 km, si můžete nakoupit suvenýry nebo si užít pravou egyptskou zábavu. Několikrát denně od hotelu odjíždí autobus (za poplatek).

Hotel je postaven v nádherném orientální stylu. Na své si tady přijdou všichni, kdo hledají pohodovou a odpočinkovou dovolenou. Najdete tu restauraci s venkovní terasou, 3 á-la-carte restaurace (italskou, orientální a s rybími specialitami), bary, kavárnu, uvítací halu s posezením, TV koutek se satelitním příjmem, internetový terminál (za poplatek), W-LAN, obchody a parkoviště.
Venku v krásné zahradě jsou bazény a sluneční terasa. Lehátka, osušky a slunečníky u bazénu i na pláži jsou zdarma.

Zdarma mohou hosté využít fitness centrum, tenisový kurt (umělé osvětlení za poplatek), stolní tenis, plážový volejbal, vodní pólo, šipky, bocciu, minigolf, animační programy, různá show nebo živou hudbu. Za poplatek jsou vodní sporty na pláži, parní lázeň, sauna, masáže, potápění.
Pro nejmenší je připraven miniklub (pro děti od 5 do 12 let), dětský bazén, hřiště a speciální jídla.

Hotel nabízí 714 pokojů, všechny jsou moderně a útulně zařízené (30 m2). Jsou vybaveny sprchou/WC, fénem, telefonem, TV se satelitním příjmem, chladničkou, sejfem, klimatizací/topením (podle sezóny), balkónem nebo terasou.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře ve formě bufetu, 1x týdně večeře v některé z restaurací á-la-carte (na rezervaci). Od 15 do 17 hod. zmrzlina, od 15 do 18 hod. káva, čaj a koláče, od 10.30 do 18 hod různé snacky a od 10 do 6 hodin místní alkoholické a nealko nápoje.

(údaje jsou z roku 2010)

Egyptský hotel Serenity Makadi Heights - možnost ubytování

Komentáře

Dovolená byla super, určitě se sem zas vrátíme. Kdo chce dovolenou s koupáním, odpočinkem a potápěním, tak je to pro něho to pravé. Hotel i jeho poloha je skutečně dobrá. Můžeme ho jen doporučit. Kdo si chce něco koupit, tak si musí udělat výlet autobusem do města, které je odsud asi 35 km. Bazény byly dokonale čisté. Písečná pláž leží přímo u hotelu, jenom člověk musí myslet na boty do vody, protože jsou všude kameny. To už tak pěkné není. Na druhé straně se můžete potápět u hotelu na jeho vlastní pláži. Jídlo bylo pestré a vždycky jsme pro sebe našli něco, co nám chutnalo. Na přání nám byla některá jídla připravena úplně čerstvá. V každém pokoji máte klimatizaci. Po celý den vás baví animátoři. Hotel můžu doporučit nejenom párům, ale taky rodinkám s dětmi.

Egypt na Facebooku