Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Shams Safaga, Safaga

Egyptský hotel Shams Safaga

Hotel Shams Safaga leží přímo na široké pláži, která patří k hotelu. Městečko Safaga je vzdálené asi 5 km, dostanete se do něj hotelovým autobusem (za poplatek). Restaurace, bary a nákupní možnosti se nacházejí v okolí hotelu. Letiště Hurghada leží asi 40 km od hotelu.

Hotel nabízí 340 pokojů, které jsou umístěné v hlavní budově a v bungalovech uprostřed nádherné zahrady. Najdete zde přijímací halu s recepcí (sejfy k rponajmutí zdarma), lobby bar, internetový koutek (za poplatek), restauraci, gril terasu, kafeterii a diskotéku.
Ve venkovních prostorách se nachází plavecký bazén se sladkou vodou a sluneční terasa. Na pláži i u bazénu jsou lehátka, slunečníky a osušky zdarma. O občerstvení se postará snackbar na pláži.

Pro nejmenší hosty je připraven oddělený bazén pro děti, místnost ke hraní a dětské hřiště.
Pro aktivní hosty jsou k dispozici 2 tenisové kurty (osvětlení za poplatek), squash, stolní tenis, fitness, plážový volejbal, billiár a minigolf (vše zdarma). Za poplatek je jacuzzi, masáž, sauna, centrum surfu a potápění u místních provozovatelů.

Pokoje jsou prostorné a vybavené vanou nebo sprchou a WC, telefonem, TV se satelitním příjmem, minichladničkou, klimatizací a balkonem nebo terasou. Pokoje v bungalovech mají stejné vybavení.

Stravování: All inclusive - snídaně a večeře ve formě bufetu, obědy mohou být v podobě bufetu v hlavní restauraci nebo jako malá jídla ve snackbaru na pláži. Snack, zmrzlina, káva, čaj a pečivo se podávají od 16 do 17 hod. Místní alkoholické a nealko nápoje jsou vám k dispozici od 10 do 24 hod.

(údaje jsou z roku 2010)

Egyptský hotel Shams Safaga s bazénem
Emirátský hotel Shams Safaga - možnost ubytování

Komentáře

Let, organizace, odbavení, hotel i poměr cena/služby - všechno bylo dobré. Hotel se hodí pro ty, co si chtějí odpočinout a kulturně i sportovně se vyžít, nejde vůbec o místo pro nějaké diskoanimace. Už jsme byli v tomto hotelu popáté, protože se nám tady ve všech ohledech líbí. Moc nám tu také chutná jídlo. Jinak různé animace považuju za nesmysl.

Egypt na Facebooku