Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sheraton Miramar Resort, El Gouna

Hotel Sheraton Miramar Resort, El Gouna

Překrásný hotel Sheraton Miramar Resort luxusní kategorie leží přímo na pláži. K místnímu centru města Hurghada je to přibližně 25 km. Hotel je obklopený průzračně modrými lagunami a leží na 9 ostrovech, které jsou spojeny dřevěnými mosty. Plážový ostrov Zeytouna Beach je dostupný dokonce pěšky přes most, kromě toho disponuje hotel různými úseky pláží. Hotel vám nabízí zdarma převoz ke golfovému hřišti El Gouna tam i zpět.

V odpočinkové atmosféře můžete prožit komfortní a relaxační dovolenou. S jedinečnou architekturou hotelu ve stylu veselých barev a zajímavého uspořádání se stává z tohoto hotelu výjimečný skvost. Americký špičkový architekt Michael Graver navrhl hotel Sheraton Miramar Resort, který je vystavěn na skupině 9 ostrovů připomínajících náhrdelník a leží u různých plážích Rudého moře. Miramar získal také mezinárodní uznání pro architekturu díky jeho hravému využití barev a směsi středomořského a arabského slohu. TGI Marine Sporting Club je PADI 5* Instructor Development Center a nabízí svým zákazníkům různé kurzy potápění. Kursy pokrývají zájem začátečníků až po instruktory (podle dostupnosti a za poplatek). Nabídka: Discover Scuba, Discover Scuba Diving, Open Water Diver. Potápěčské centrum TGI Diving EL Gouna se nachází přímo v hotelu na pláži.
Součástí hotelu je bazén se sladkou vodou a bazén pro děti, miniklub, bufet-restaurace, restaurace á la carte, obchody a beauty-salon. Program Dine Around hotelu v El Gouna nabízí možnost seznámit se s nabídkou ostatních hotelů, popř. restaurací (bližší info a podmínky na místě v hotelu).
Ze sportovních aktivit nabízí hotel saunu, parní lázeň, gymnastiku, masáže, půjčování kol, šlapadla, stolní tenis, úvodní kurz pro potápěče v bazénu, šipky, dětský klub (5-12 let).
Animační program je ve formě sportovních aktivit denně na dětském hřišti a večer se můžete pokochat nějakým zábavným programem.

V komfortních a vkusně zařízených pokojích najdete koupelnu se zrcadlem, klimatizaci, sejf, minibar za poplatek, balkon nebo terasu. Kromě toho nabízí pokoje výhled na bazén nebo laguny, velkorysou šatnu, kvalitní systém osvětlení, 32 palcovou LCD televizi se satelitním příjmem, telefon s přímou volbou s hlasovou schránkou, připojení k internetu (za poplatek), luxusní Sheraton postele pro "sladký spánek", vařič na kávu a čaj.

Stravování v podobě all inclusive - snídaňový bufet, oběd á la carte v restauraci u bazénu nebo plážovém baru, večeře formou bufetu nebo á la carte. Káva a koláč odpoledne, místní víno a pivo a místní nealko nápoje od 11:00-23:00, zmrzlina pro děti od 11:00 - 18:00.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Sheraton Miramar Resort, El Gouna - bazén
Jeden z pokojů hotelu Sheraton Miramar Resort v El Gouně

Komentáře

Byl jsem velmi spokojen! Nemůžu nic vytknout - až na jedno: číšníci, kuchaři, pokojské, plážoví číšníci by měli dostat větší mzdu!!! Hotel je perfektní pro odpočinek. Díky mnoha možnostem (návštěva Luxoru, pouště,...) se tu nikdo nenudí. Personál starající se o úklid je velmi přátelský! Zaměstnanci jsou velmi přátelští a se smyslem pro humor. Vynikající bylo taky jídlo. Zvlášť jsme měli radost z orientálních jídel.

Egypt na Facebooku