Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sofitel Sharm El Sheikh, Naama Bay

Egyptský hotel Sofitel Sharm El Sheikh

Hotel Sofitel Sharm El Sheikh je postaven u 3 zátok vhodných ke koupání s písečnou pláží, s nádherným panoramatickým výhledem na Naama Bay. K místnímu centru s velkým množstvím obchodů a restaurací se dostanete pěší procházkou po plážové promenádě za přibližně 20 minut. Letiště je vzdálené asi 20 minut jízdy.

Atraktivní hotel v terasovitém stylu disponuje celkem 302 pokoji, k jeho zařízení dále patří přijímací hala s recepcí, internetovým koutkem (zdarma) a trezory, bufetová restaurace s terasou, indická a orientální á-la-carte restaurace, restaurace s grilem u bazénu, kavárna, 5 barů, business centrum, kadeřnictví.

V udržovaných venkovních prostorách se nachází plavecký bazén, oddělěný dětský bazén a sluneční terasa. Lehátka, ručníky a slunečníky jsou u bazénu i na pláži k dispozici zdarma.
Pro děti je připraven miniclub s animačním programem od 4 do 12 let, dětská herna a hřiště.

V ceně ubytování je stolní tenis, tenisový kurt (umělé osvětlení za poplatek), fitness, volejbal, lukostřelba a aerobik. Hotel pořádá přes den decentní animační programy, 1x týdně taneční a folklórní večery.
Za poplatek je biliárd, jízdní kola, jízda na plachetnici, parní lázně, sauna, masáže, jízda na koni a vodní sporty jako potápění, šnorchlování, šlapadla u místních provozovatelů.

Pokoje jsou zařízené v maurském stylu, k jejich vybavení patří vana nebo sprcha/WC, fén, telefon, sejf, televize se satelitem, rádio, internetové připojení (za poplatek), klimatizace a balkón nebo terasa.
Stravování: Polopenze - snídaně a večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2011)

Egyptský hotel Sofitel Sharm El Sheikh s bazénem
Egyptský hotel Sofitel Sharm El Sheikh s pláží
Egyptský hotel Sofitel Sharm El Sheikh - ubytování

Místo

Hotel Sofitel Sharm el Sheikh 27° 54' 50.6916" N, 34° 20' 30.7392" E
Location

Egypt na Facebooku