Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sol y Mar Paradise Beach, Safaga

Egyptský hotel Sol y Mar Paradise Beach u moře

Hotel Sol y Mar Paradise Beach se nachází v prázdninové destinaci Safaga, přímo na nádherné pláži s jemným pískem, mírně se svažující do moře. Do centra města Safaga se dostanete po 6 km a Hurghada je vzdálená asi 55 km.

Prázdninové zařízení, vhodné i pro rodiny s dětmi, se skládá z hlavní budovy, vedlejších budov a bungalovů. Leží uprostřed nádherné, udržované zahrady. V hotelu najdete přijímací halu s recepcí a posezením, TV se satelitním příjmem, obchod se suvenýry, restauraci, pizzerii, bar, orientální koutek se shishou (vodní dýmka za poplatek) a diskotéku.
Venku se nachází bazén se sladkou vodou a s odděleným bazénem pro děti, dětská skluzavka, sluneční terasa, plážový a bazénový bar. Na pláži i u bazénu jsou lehátka a slunečníky zdarma.

Ze sportů hotel nabízí zdarma posilovnu, stolní tenis, bocciu, volejbal, fotbal, basketbal nebo plážový volejbal. Billiár a minigolf jsou za poplatek. Wellness nabízí saunu, parní koupel, jacuzzi a masáže, vše za poplatek. Vyhlášená surfařská škola Vasco Renna sídlí vedle hotelu a můžete si tu zamluvit kurz. Potápěčská škola Paradise Divers leží přímo u hotelu.
Pro nejmenší je připraven bazén pro děti, hřiště, v restauraci vysoké židličky a zdarma také dětská postýlka.

Dvojlůžkové pokoje v bungalovech jsou vybavené telefonem, TV se satelitním příjmem, minibarem, klimatizací, fénem, sprchou/WC a terasou, lze rezervovat také pokoj s výhledem na moře.
Rodinné pokoje jsou vybaveny stejně, ale jsou prostornější. Skládají se ze 2 dvojlůžkových pokojů spojených dveřmi, jsou bez balkónu a nachází se ve vedlejších budovách.
Apartmány disponují kombinovaným prostorem pro spaní a obývacím prostorem, 2 oddělenými ložnicemi a malou kuchyňkou. Nachází se v bungalovech.

Stravování: All inclusive - zahrnuje snídaně, obědy a večeře ve formě bufetu, odpoledne káva/čaj, pečivo a také pro děti zmrzlina. Místní alkoholické a nealko nápoje jsou k dispozici ke všem hlavním jídlům a na barech od 10.00-0.00 hod.

(údaje jsou z roku 2010)

Egyptský hotel Sol y Mar Paradise Beach s bazénem

Komentáře

Opravdu jsme tu zažili skvělou a odpočinkovou dovolenou. Kupodivu všude bylo čisto, personál byl moc milý a přátelský a velmi dobře odváděl svou práci. Zpočátku nám jenom vadilo, že jsme se museli trmácet pěšky do druhého patra starého hotelového komplexu - takže bez výtahu. Připlatili jsme si a tak jsme se mohli přestěhovat jinam. Hotel leží v klidné oblasti, daleko od shonu - a tím taky od možnosti si něco nakoupit (ta je v Hurghadě). Pokoje byly velmi čisté, ne moc velké, ale i třetí postel tu měla místo. Ale pro dovolenou s koupáním nepotřebujeme žádný megapokoj se supr designem. Personál se choval vstřícně a ochotně a mluvil dobře anglicky. Užívali jsme si klid, odpočinek, moře, dobré jídlo a bydlení. Stoly byly vždycky prostřené čistě, jídlo mělo mezinárodní charakter a bylo z čeho vybírat - hlavně se ale vařila egyptská kuchyně. Nápoje byly originál, pivo se čepovalo z výčepu. Animační program se nám docela líbil a pobavil nás. Ze sportů u Rudého moře pak samozřejmě vyhrává šnorchlování a potápění. Taky si tu můžete půjčit surf nebo kite a hotel nabízí hodně výletů. Pláž začíná přímo u hotelové terasy, mohli jsme si sem vzít i pití. Lehátka i slunečníky byly O.K. Pláž udržují v extrémní čistotě. Děti tu taky byly moc spokojené.

Egypt na Facebooku