Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Stella Makadi Resort & Spa, Makadi

Egyptský hotel Stella Makadi Resort & Spa

Rozsáhlý hotelový resort Stella Makadi Resort & Spa byl otevřen v roce 2008, leží přímo na dlouhé a široké písčité pláži. Letiště Hurghada je asi 30 km daleko, do centra Hurghady s mnoha obchody jezdí pravidelně místní bus.

Prázdninové zařízení nabízí 605 pokojů, které jsou rozloženy do několika 3-patrových budov uprostřed překrásné zahrady. Centrem je hlavní budova, která je postavená v andaluském stylu a najdete tady recepci, velkou uvítací halu s posezením, klimatizovanou hlavní restauraci se snídaňovou terasou, útulný bar s venkovní terasou. Vedle hlavní budovy je nákupní arkáda s obchody, butiky a obchůdky se suvenýry. Ve všech prostorách je k dispozici zdarma internetové připojení W-LAN.

V udržovaných venkovních prostorách se nachází soustava plaveckých se sladkou vodou, bazénový bar a sluneční terasa s lehátky a slunečníky. Během dne tu probíhá lehký sportovní program s aqua gymnastikou, strečinkem nebo aerobikem. Pro ty, co hledají klid, tu je další plavecký bazén se sladkou vodou se Swim-up barem, sluneční terasou, lehátky a slunečníky.
Pro nejmenší hosty je připraven dětský bazén a hřiště, hlídání (10 - 13 hod a 15 - 17 hod) v miniklubu pro děti od 4 do 12 let.

Přímo na pláži se nachází v oddělené budově wellness centrum. Tady si můžete vybrat ze široké nabídky masáží, parní lázeň, saunu, beauty program nebo jacuzzi. Sportovní nadšenci mohou využít klimatizované fitness centrum s výhledem na moře, zahrát si tenis nebo minigolf nebo se zúčastnit sportovního programu.
Na písčité pláži jsou vám k dispozici lehátka, slunečníky a plážový bar s terasou. Přes můstek dlouhý asi 400 m můžete přejít korálový útes a dostat se tak pohodlně do hlubší vody. Místní provozovatelé nabízejí vodní sporty jako např. windsurfing, kitesurfing, plachtění, kánoe, šlapadla, motorový člun anebo potápění.

Pokoje (30 m2, max. 3 dospělí) jsou komfortně zařízené, najdete v nich sprchu/WC, fén, telefon, sejf, TV se satelitním příjmem, minibar, klimatizaci/topení a balkón nebo terasu. Za příplatek je výhled na moře.
Junior suity (asi 50 m2) jsou vybavené stejně, ale mají navíc vkusně zařízený obývací pokoj s TV, oddělené WC, ložnici s TV a velkou koupelnu se sprchou a WC.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, pozdní snídaně na terase 11 - 12 hod., přes den různé snacky na pláži a u bazénu do 15 hod., místní alkoholické a nealko nápoje 10 - 23 hod. V ceně je také večeře v restauaraci á-la-carte "Taj Mahal" (indická a orientální kuchyně) a "Casa Mia" (italská a středomořská kuchyně).

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Stella Makadi Resort & Spa, Makadi

Egypt na Facebooku