Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sultan Bey, El Gouna

Od egyptského hotelu Sultan Bey, El Gouna k moři
Pohled na moře

Hotel Sultan Bey je obklopený nádhernou lagunou. K pláži Zeitouna, která leží na ostrově, se dostanete prostřednictvím hotelového člunu, což trvá zhruba 30 minut. Hotel je ve vzdálenosti zhruba 300 m od centra obce Kafr El Gouna, která vybízí k pohodovým procházkám. Do egyptského letoviska Hurghada se dostanete asi po 30 km.

Využít můžete hlavní budovu nebo řadové bungalovy, které mají 1-3 patra. Najdete tu recepci, bar, restauraci, bazénový a plážový snackbar a čistírnu. Venku se nachází vyhřívaný bazén se sladkou vodou, integrovaný dětský bazén, na pláži Zeitouna i u bazénu jsou lehátka i slunečníky zdarma.
Můžete si také zahrát plážový volejbal, vodní pólo, zacvičit si vodní gymnastiku, k dispozici je i fitness (na Zeitouně a v Yasmin Health Club pro hotelové hosty). Za poplatek je šnorchlování, surfování, půjčovna šlapadel, služby potápěčské školy, golf nebo jízda na koni. Za poplatek jsou masáže, sauna a parní lázně. Večer vás zabaví příležitostná show nebo beach párty.

K vybavení pokojů o rozloze cca 23 m2 patří sprcha/WC, fén, sejf, klimatizace/topení, televize se satelitním příjmem, telefon, WLAN (za poplatek), minibar a balkon.

Stravování: Polopenze formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotelový bazén - hotel Sultan Bey v El Gouně
Hotelový bazén
Hotel Sultan Bey v El Gouně - možnost ubytování
Pokoje

Komentáře

Tato dovolená předčila naše očekávání, v každém případě chceme do El Gouny jet zase. Pro nás bylo všechno perfektní. Hotel je moc krásný. Personál je moc, moc příjemný. Můžeme jenom doporučit. Jídlo bylo vynikající. Pláž je přímo před hotelem, jedna je taky na ostrově, ke kterému se můžete dostat na člunu za 15 minut. Je tu taky možnost si zašnorchlovat.

Egypt na Facebooku